Wednesday, 24 June 2009

sabah negeri dibawah bayu

Posted by azira rahman at 20:36

dari kiri: cibib, mira xkusut, ijat bonzai, im capucino, aziwa, azrul mocha..mila[tiada dlm gambar aka jurugmbar],anuar[??mn die pg ea?]

hehe yang nama warna merah aku la tu.hehe sedikit special..gambar ni ktorg amek kat pantai tanjung aru [second beach].saje pegi tengok sunset.kiorg pegi dalam pukul lima lebih,pas solat asar la.cantik kan sunset.ktorg dok men sambil tangkap gambar n tangkap ketam.masa 2 jgk aku ada blajar benda baru. ak belajar cara nak cari kepah [tataw la nama betul die,tp die mcm kepah..just kecik je.2 je kot beza die dgn kepah].

masuk je waktu maghrib kitorang pon pg la sembahyang kat surau kat tanjung aru 2. dalam perjalanan nak balik ke kereta sewa 2 ade la terjmpa dgn kedai yg jual buah-buahan. bapak mahal gile dorg jual buah 2, almaklum la kota kinabalu kan kawasan pelancong.huhu tp ijat teringin jugak nak makan buah cempedak,so die beli la jugak.xsalah ak sebiji cempedak 2 harga die dalam rm8 ringgit.huh mahal..mahal..

masing-masing dah lapar.ktorg pon decide la nak makan ikan bakar kat PASAR FILIPIN.huhu ijat pye pasal la ni,teringin nak mam ikan bakar.yg bestnye kat kedai 2,kite boleh buat sendiri sambal die.huh mmg ikot tase masing2 la buat.ak ade jmpa mnde baru tym 2..bulat2 macam trlur katak.jernih je..tah lupe lak nma die.makan cicah dgn sambal..pergh sedap..

best la korg.seyez suke spend tym dgn korg..korg yang terbaik dari ladang..huhu

0 comments:

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea