Saturday, 31 July 2010

untitle

Posted by azira rahman at 11:44 1 comments Links to this post
ceh..cakap kat aku kawan.konon.. p mati la.pengecut.!
xpuas ati cakap belakang, xbearani gtw face 2 face..bangang!
gile la...ko la pompuan paling bangang..ahh ak benci ko..
nyesal aku kenal ko..patutnye aku xpayah kenal ko lansung
xsangka ea..kawan yang aku caye gile b**i bole cakap cam2 kat aku
dah la tulis kat fb..cam sial gile la..
tulis bagi sume org taw..mmg pon...org xde palajaran mmg cam2..
haa amek ko..!
p mati la ko..aku xpenah kenal ko..
aku ade syaz..die BFF aku..ko sape?aku xkenal pon...

Sunday, 25 July 2010

::-24 JULY 2010-::

Posted by azira rahman at 16:56 2 comments Links to this post







~1 day trip wif ma BFF~

kat memorial war..tapi aku suka panggil memorial park...hahahaha



still kat memorial park.sangat cantik


kegilaan bergambar

pintu masuk memorial park.cam kat oversea je



Monday, 19 July 2010

cAmpMaTE tERbaeK

Posted by azira rahman at 15:34 0 comments Links to this post
aku ada sorang kawan. sabahan. siyezly aku cakap,ak xpenah terpikir akan rapat dgn die cam sekarang.kami start rapat sebab kami satu group kat kem hutan. mila aku panggil die. sangat rapat la..semua benda kami buat sama sama. mandi sama, makan sama, tido sama, semua sama2 la..windu betul aku dengan kem hutan tu. windu betul dengan c mila....

tapi................

mila nak tinggal aku. die nak pergi jauh. susah dah aku nak jmpe dengan die pas neh.smapai ati ko mila...wat aku camneh....

Sunday, 18 July 2010

MUSIM HUJAN

Posted by azira rahman at 17:37 0 comments Links to this post
musim ujan la sekarang
korang nak hujan apa?
huuu~
hujan air(ala..hujan biasa la...)
or hujan asignment?
duh..banyak gile ni.......

list asignment 4 now
1. report kem hutan
2. proposal
3. resume
4. dasar perundangan
5. dr mahmud aka dekan nye keje..lupe dah....ngee~~

nasib bek yang nak u next week ada 3..WHAT??!!!
3??!! banyak la 2...

OK AZIWA! stop dreaming k..
no more MAGIC FARM!
(walaupon gem 2 sangat best, n soo addicted)

chayok!!!semangat je......

Tuesday, 6 July 2010

...............!

Posted by azira rahman at 10:46 0 comments Links to this post
lagi 5 hari nak balik sabah..
xsabarnye......
 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea