Sunday, 22 August 2010

die dah xsayang ko la aziwa

Posted by azira rahman at 23:31 0 comments Links to this post
semalam aku ngadu kat sorang member aku ni prob yang aku ade sekarang..aku cite la sume2 yang perlu die tau...pasal hal peribadi aku la opcoz..erm...korang jangan terkejut ea kalo aku single satu ari nanti..sebab aku dah xtahan jadi BONEKA..

ni antara ayat2 yang member aku bagi untuk naikkan semangat aku yang dah down gile semalam..ayat2 ni time aku mesej dgn die la..


Hurm napa lain??cian ko kan…camni la syaz ngadu kat aku dulu.jawapan aku tetap sama..memang camni la tu aziwa..sabun kalau makin dipakai, makin kurang wangi..hehe sabar k..myb perasaan ko je 2 tuh..stay cool..

Aik,aku ingat aku ja yang perasan..haha..ya la..ko dah main busuk..wakaka…aku pon pasan..dalam pesbuk selalu tuh dorang balas2 komen..ala,myb macam kite dengan lolon jugak bha tuh..B xdak bf ke?

Isk3..sungguh pelik la pulak terasa ati den neh..kenapa jugak mau mesej2…ini sudah lebey..huhu..jangan sakit ati..lek lu..g carik scandal dulu, da ada yang berkenan baru mintak putus..wah cam ada tanduk pulak kat kepala aku neh..haha

Ko ingat ko 2 sabun cair boleh hilang2 pulak..haha..ko tuh sabun buku…hik2..sabar la k..da orang kat sini lansung xde bf..huk2..lek la, ada jodoh xkn kemana bagi im masa..ko pon jangan harap sangat kat im ja..kalo ada yang lagi baik..silakan..hehe (makin panjang pula tanduk aku neh..)

Ko sabar la k..jangan piker sangat..kalau ada jodoh, adala..lelaki datang dan pergi..yang penti family n study ko..jangan kusot2 k..ko 2 cantik, muda lagi..panjang lagi perjalanan dalam hidup ko,.kita punya jodoh ni,sejak dari azali lagi ALLAH dah aturkan..no need to worry,,god know what good and band for us..stay focus..aku doakan kite dapat calon suami yang terima kita seadanya and tau hargai kita serta tak mensia-siakan hidup kita. Amin

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea