Thursday, 2 September 2010

sapa kau MASIHKAH KAU INGAT??

Posted by azira rahman at 16:57
selesai sudah presentation aku..wee~terasa ringan ni kepala..hehehe..erm slek xdapat jawab ap yang en M tanya je..duh~*sigh..tapi xpe la aziwa..juz let it go!!!

sekarang ni dok kecoh dengan kehadiran MASIHKAH KAU INGAT..dem sape la beliau ni..misteri2 ni yang wat aku menci ni..hoho~yang xbole blahnye..aku kene tuduh lak..ahah..ape2 je la..bape lame aku xtengok facebook 2...tah2 cara nak sign in pon aku da xingat...hee[ok..aku tipu]....tapi misteri la beliau 2..rasa cam pompuan, tapi kadang2 cam laki lak..herm..makin pk makin kusot lak..dah2..xpayah pk die..

hooooo~tersendawa lak..hahaha bau tulur...aku baru pas makan tulur separuh masak..letak kicap..letak balck paper..sedap.tapi muak pulak rasa sekarang ni..especially time sendawa..ewww..nak muntah lak...haa xdilupakan air nescafe kegemaran caye!heee~

plan malam ni: nak stay up..study!study!study!

hahahaha~3 kali lagi 2 aku ulang..siap tande seru lagi....nampak kan betapa semangatnye aku neh. semalam ade baca sket,tapi macam xmasuk lansung ni...agak dem disitu kan...

0 comments:

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea