Monday, 25 October 2010

entry yang tah apa2

Posted by azira rahman at 21:58

suddenly rasa nak blogging lak. tapi macam xde idea pulak or idea yang datang mencurah-curah sampai xtaw dari mana nak start.

hoo~final aku dah nak dekat. erm lebih kurang 14 hari lagi [2 minggu la]. actually aku ada jadual study khas untuk final ni. patutnya start dari last week lagi. tapi hampeh. patutnya pun malam ni aku kene study hydro, tapi xjugak. kalo aku xonline pon mesti aku tengok 'family outing'. best gila kot family outing ni. sangat lawak. insyaallah aku start baca la sket2 memandangkan aku ni spesis lambat pickup.huu~

haa~aku ada edit pic baru. meh nak show sket la.

pic ni time pegi family day kat tanjung aru. semat ni pic. huu~dah macam model dah aku rasa. model beach..wuu~tinggal perlu pakai bikini jak..hahaha.ni la hasil edited aku yang aku paling berpuas ati. sangat semat ni rasa~*bangga*

ni before pegi suria sabah. lepas paking keta je tros p kat tempat ni. act dah lama aku dengan im rancang nak amek2 gambar kat sini. bari aritu ade kesempatan. tempat ni tersangat la stylo. even tempat ni kawasan vendalism [erk betol ke aku eja ni??]...tapi dah jadi kawasan tarikan dah. dia punya gambar2 yang diorang lukis sangat cantik menarik. rasa macam nak cadang je kat kerajaan malaysia ni. wat dinding kosong khas untuk lukis grafiti camni. pelancong suke tuu~
kan dah dapat tarik pelancong!

ha~pic ni pulak wat aku nampak kurus. i like~!hehe...macam stylo lak gaya aku ni kan. pic ni im snap lepas kitaorang balik dari kk [kk plaza]. pas2 aku cakap kat die yang nak singgah pegi tengok ombak sebab time nak pegi kk 2 ombak sangat cantik. suke nye pic ni....kadang2 tu pic candict lebih cantik dari yang pose kan =)

aku nak camera sebenarnye ni. yelakan..kalo pegi mana2 mesti nak tangkap gambar kan. wat kenangan. tapi aku xde camera lansung. even hp camera pon xde. sandik kan. act penah ade, tapi da hilang..=(..memang la im bagi pinjam hp die, tapi kadang2 tu sape la suke share barang dengan orang slalu2 sangat kan..nak camera!!!xkesah la camera hp ke camera betul!!!!nak jugak......


**********************************************************************************

KALO AKU NAK AKU AKAN DAPATKAN BENDA TU SAMPAI DAPAT.
NO MATTER WHAT!
wah sound ganas la pulak...hahah

5 comments:

dhiyawordsnotgood said...

wow, cantik edtting!!! leh aja neh??hehe =D

n pose pon cantik ^^
anak2 pakcik rahman ni pandai posing laahh!~ ^^

azira said...

hehehh~tq dhya..

pakai photoacape je ni..

azira said...

eh photoscape~hehe

Anonymous said...

hiiiiiiiiii

Queen M said...

weh..hahaha..tu lah kau x brani..tgk cm nyah,ade duet tros beli camera..bergune seh..abah pon dok syok nk pkai :P

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea