Tuesday, 16 November 2010

~FAMILY OUTING~

Posted by azira rahman at 17:54
sekarang aku sangat2 la addict dengan reality show FAMILY OUTING. hahaha~ tersangat amat kelaka. kalau ade tensen2 konpom hilang tensen sebab boleh gelak2 tengok cite ni. dorang sume ni sangat2 la lucu n pandai wat orang gelak. dalam cite ni aku paling suke part dorang masak, memang wat aku lapar..ngee~meh aku kenalkan watak2 dalam family outing ni. pada sape2 yang xpenah tengok la..

eldest yongshin
[singer]

devil game sooro
[actor]

sweet and savage lady ye jin
[actress]

sexy hyori
[singer]

chunderella aka clumsy chun hee
[model, actor]

muscle man kim jong kook
[singer]

grashopper aka jaesuk
[national MC]

youngest daesung
[singer]

new family members yang ganti chun hee dengan ye jin

park hea jin
[actor]

park shi yeon
[actress]

nsem2 n cantik2 kan dorang ni. haa~ kalau dalam cerita 2, jangan harap la dapat tengok dorang cantik2 camni. tapi aku still suka~..hehehehe

p/s: if ade sape2 xsuke entry ni. sori la ea. aku sangat suke dorang n aku nak wat 1 entry pasal dorang jugak2. ok~mau pergi solat




1 comments:

dyalova said...

salam, tak balik raya ke? dgr cte sweet couple kat rumah tu dok gado je =p huehue
btw, selamat hari raya!~

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea