Thursday, 30 December 2010

2011

Posted by azira rahman at 13:29
memandangkan lagi sehari nak berganjak ke tahun 2011, aku pun cam bese tiap2 ujung tahun mesti la ade terpikir nak wat azam baru kan..hehe..jom tengok....

1. nak dapat pointer elok. pointer aku sem ni sangat2 wat aku rasa bersemangat nak blaja.hehe..aku nak wat yang terbaik. study rajin2. nak bagi ibu and abah hepy dengan aku ni (mean bangga kan dorang la)

2. nak ronda2 for da last time kat sabah ni. sem last aku dah..lain la kalo aku dapat keje kat sini. huhu harap2 xla....nak p pulau...p nek gunung, p sume2 tempat yang aku xpenah p lagi...

3. aku nak baiki diri aku ni. sangat banyak yang aku kene berubah.

4. aku nak belajar agama.


5. aku nak balik RUMAH!!!!!!hehehehe...lame xbalik rumah...windu

0 comments:

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea