Friday, 28 January 2011

JOM JOIN CONTEST ADIK SAYA COMEL MACAM MIA SARA cik aish

Posted by azira rahman at 18:13
lagi sekali contest mekni tag..contest adik comel. adik aku memang comel+banyak mulut..hahaha
sume orang cakap die ni comel. memang comel pun. tapi sape2 yang dah dok dengan die lame2..sure meluat. sebab die banyak cakap..haha (mirarahman,2011)..hehe

syarat2 die...
1. Anda mestilah bloggers dan warganegara MALAYSIA

2. Anda mestilah menjadi follower Belog Cik Aish

3. Sila buat satu entry yg bertajuk " JOM JOIN CONTEST ADIK SAYA COMEL MACAM MIA SARA cik aish"

3. Dalam entri itu, anda perlulah letak gambar adik-adik u all yang comel-comel tu. Contoh macam ni..tpi ni contoh je lah. hehe
4. Selain itu, perlulah letak link http://getmedean.blogspot.com/ dan juga gambar banner kat atas skali tu, (bukan gambar budak tecik ni taw) dalam entry anda.

5. Jangan lupa tag 3 member anda dalam entri tersebut (pastikan kawan anda tau dia di tag hehe )

6. Dah siap, sila tinggalkan link entry anda di ruangan komen entri ini..supaya senang sy tengok gambar2 budak2 tecik yang comey macam mia sara tu..

7. Tarikh tutup CONTEST adalah jam 12 malam 5 Februari 2011 dan pemenang akan diumumkan pada 14 Februari 2011

aku tag dorang ni...

ni pic adik aku..nama die nor atiqa..
sangat suke posing...

tengok die ni..demam2 pun nak wat photoshot...haishhh

cantik kan mate die~soo jelez

wat muka buruk time tangkap gambar adalah kelebihan die..hehe

besar konpom jadi model ni..hahah~

windunye dengan die ni..rase rugi betul sebab xdapat tengok die membesar depan mata aku. haishh...erm aku dah keje nanti memang aku bawak die dok dengan aku la..nak jage die. bia aku jage die..hurm harap2 ibu bagi la...

haa~die sangat2 suke korea. korang boleh bayang budak berumur 5tahun dah kenal super junior, 2pm n sume2 artis korea..die wat aku rasa ketinggalan zaman betul la..die ni sangat2 la minat laptop n online. haa~kalo men gem die xlayan tau gem budak2,die men gemonline je tau..budak2 zaman sekarang.....hehe~





2 comments:

meknie said...

hahahaha...aiman pn tau suju...sorry...sorry...sorry~ adk kita mmg chomel!

azira said...

hehe~sangat....

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea