Tuesday, 25 January 2011

updated!

Posted by azira rahman at 10:42
niat dihati nak masuk contest yang mekni tag. tapi gambar xde lagi pulak. pendek kate, gambar tu still dalam pencarian la. cewah..hahaha. so tangguhkan dulu la. insyaALLAH. before ujung minggu ni aku join contest 2.

haa btw aku dah ade pendrive baru. sangat comel. warna fev aku. wana merah. hehehe~beli harga rm37 8gig. ok la kan..murah la...hehe~pas2 terus aku gantung keychain yang syaz bagi kat situ. hehe~merah same merah. masuk je.....

minggu ni minggu last aku study, sebab next week dah semester break. sekejap sangat ni study. dah break. bukak je cuti ade progress dengan midterm. progress la teruk sket. kalo midterm xkesah sangat sebab bab yang masuk 2 sikit je. neves gile ni dengan progress aku 2. harap2 semua berjalan lancar la. amin.

kalau la im dah masuk ptptn die. sure break ni kami jalan sakan punye la. p labuan, p kundasang. p merata2 la. tapi sebabkan duit die xmasuk lagi n duit aku dah habis.....rehat2 kat bilik sambil wat presentation untuk progress je la gamaknye..huu~kacihan..xpe2 tunggu je duit im masuk nt. tros aku ajak die jalan punye. konpom!hahaha

tu je la kot yang aku nak update pasal life aku skrg....xde yang special pun.hehe

ikhlas,
aziwa

2 comments:

Queen M said...

nak gak doh pendrive tuh!

azira said...

nak ke?nanti along belikan...
externak 500 gig hage dalam rm181 je tau...
nak je beli tapi xdop duit dah..
tgu keje nanti la along p beli

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea