Tuesday, 8 February 2011

aTiQa

Posted by azira rahman at 17:22
hari ni birthday adik aku yang bongsu @ nama panggilan die KECIK. hehe
sedar xsedar dah umur 5 tahun dah dia. sedeh lak rasa tiba-tiba sebab tak dapat tengok dia membesar depan mata aku [hehehehe macam ayat seorang ibu kepada anaknya..wakakaka].
rindu sangat nak bergadoh dengan dia.
ok aku mengaku yang dia ni dalam spesis yang comel la, yang boleh tarik perhatian orang. since dia kecik lagi tau. dapat je die attract perhatian orang. *sebab lesung pipit die kot*

aku ada call dia pagi tadi, before dia pergi tadika. mulanye dia tamau pun cakap dengan aku. lepas ibu cakap "dengaq ni along nak nyanyi apa"
terus dia ambik phone tu. aku pun nyanyi la lagu birthday kat dia. dia suka neh.~wee aku turut heppy. siap mintak hadiah set mainan masak-masak lagi.*dasar budak kecik*
dulu aku kecik-kecik mana la dapat main semua tu. kalo nak main sangat pun pakai tempurung semua-semua tu je. die je boleh dapat semua neh.*jelez*

jom la kite usha-usha gambo budak tecik ni ea.
[dia sangat suka tangkap gambo *die nak jadik model kot*]

time mandi kat pantai kat penang. *lupa dah pantai apa*

comelnya!!aku yang snap ni

muke kecik yang innocence..
*bila dah besar cakap banyak, sampai malas nak layan*


gambo time photoshoot kat bendang kat umah tok. *aku je xde..sob3*

ni la masalah dia, tangkap gambo muka xpernahnye nak normal. senget memanjang

bajet suju *meluat*

sifu dan tongga versi kecik

"ape?die ingat die tu TOP BIG BANG ke?"

banyak kan gambo dia. sebab aku rindu dia sangat-sangat. lama dah tak jumpa.
kalau aku call dia mesti dia pesan camni
"along, along balik nanti laptop along sapa pun xboleh pegang tau. jangan bagi sapa-sapa pun. along dengan adik je boleh pegang. ibu, abah, nyah, kakek dengan kak b xboleh pegang tau"

tudia dia dah booking dah. awal beberapa bulan lagi tu.,
yala adik along ikot cakap adik tu..

Sang-il Chookha-Hapneeda

6 comments:

niesasukasuki said...

comelnya dia,main booking2 segala.hehee

azira said...

aah..tu la pasal..
booking sebab nak main gem je..
dasar budak zaman IT...hehe

Queen M said...

hahahaha..part gambo 'sifu & tongga' tuh mmg nyah gelak besar..hahaha..ko jgn tatau..die gelak kan ko gile2 bile tgk gambo ko yg nyah edit pakai rmbut palsu tuh..hahaha..smpai kitorg pon tergelak tgk die gelak :P

azira said...

padahal gambo die lagi real..xpayah dok edit pun dah jadi sifu tongga kan...muahahaha...suka2

meknie said...

wahh....ak teringat eman lak!!!!!!

Queen M said...

tp kan..beliau neh kecik je tomey..bile besaq hampeh :P

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea