Sunday, 20 February 2011

beg guni buatan sendiri? wujud ke???

Posted by azira rahman at 00:39
gambo bawah ni adalah beg feveret aku buat masa sekarang. yang wana cekelat tu tau, bukan luggage besau tu tau. beg ni unik, sebab tu aku suke. aku curik dari adik aku. hahah~eh jap, bukan curik la...aku amek. kalau curi tanpa pengetahuan tuan empunya barang kan. ni dah die tau, maknanye aku amek la. hehehe~ ala dah die tak pakai aku sebat je la. sebab cun, aku suke!!

tapi......beg ni dah rosak. zip die semua dah rosak. hahaha~hardcore gole kan, pakai beg ganas tahap baban sampai semua zip boleh rosak. erk..bukan salah aku tau. salah zip tu xberkualiti. gagaga~ dok ngadu kat my im yang beg dah rosak, siap tayang-tayang lagi semua kerosakan tu sambil buat muka sedih maximum. ngee~

ikotkan hati keperempuanan aku neh, aku nak beg camni.im boleh lak g bantai cakap die nak wat sendiri beg camni pakai guni beras. *apa kes??*..tapi aku gelak-gelak la jugak sebab die tengah wat lawak kan. haha~satlagi tak gelak merajuk lak kan. stylo beg ni. aku suka. kalau dapat sebijik beg ni memang aku diam setahun la, tak kan mintak apa-apa dah. * ye aku janji*

im cakap esok nak pergi carik beg untuk aku. waahhh hepy tek terkira la aku neh. semangat berkobar-kobar nak keluar esok. tah kenapa la die tetibe je nak belikan aku beg. *mungkin ke die rasa bersalah kat aku sebab balik jalan sorang-sorang tadi??* herm...hanya die yang tahu..wakakak gile poyos punya ayat....first mission: BANGUN AWAL ESOK! erk.....*cam susah je....*

ps:/my im...sayang u lebih la

9 comments:

Queen M said...

cis..beg tu jugak kau syg..ahahha

azira said...

ni je la kot beg yg along ada...huu~

atieshariffuddin said...

beg tu cntik.. :)

CK said...

ibu,im nk belikn ko beg ye? cun ah! ak ni, beg tuu la jugak dpd zman tok adam... smp skarang ni. haha

azira said...

atie: beg mana yang cantik? yang lama ke yang wana merah tu?

bib: aah die nak belikan, tapi xde pulak yang bekenan di ati aku neh..sape suruh aku memilih sangat..huuu~

meknie said...

im nk beli beg ke kain guni nak buat beg???
hahahahahahahaha

azira said...

hahaha...die nak beli kain guni pas2 nak buat beg kat aku...hahahah~die panggil tu beg guni......

im said...

nanti aku buat tutorial cmne nak buat beg cam kaler merah tu dari guni...hahahahaha

azira said...

hahaha~xperlu rasanya tutorial tu....

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea