Friday, 11 February 2011

bile dah xdak kerja....

Posted by azira rahman at 15:06
first time dalam sejarah hidup aku *bukan sejarah malaysia ea* aku pakai make up, muka aku diconteng make up. huu~ actually dah lama aku teringin nak makeup. tapi xpandai and takot nak mencoba. rasa macam xsesuai la, macam pelik la...dan bermacam-macam lagi alasan aku tu. hahaha.

so tadi habis kelas aku lepak habis tengok movie korea, NINETEEN [top dengan seung ri belakon] syaz tetibe je datang gile die nak makeupkan aku ni. banyak kali dah aku dok bagi alasan kat dia. kali ni xdapat lari dah. huu~

ni la tukang makeup a.k.a BFF aku.

die punya godek sini, godek sana. conteng sini, conteng sana kat muka aku neh, sampai terkebil-kebil mata aku. keluar habis air mata aku. hahaha. punya la xpernah makeup. btw aku siap pakai bulu mata palsu lagi tau. aww first time tu. jom usha hasil kerja dia. mana tau berminat, boleh upah dia jadi mak andam korang kan. hehe

mata den yang mahal.
hilang separuh penglihatan aku sebab bulu mata yang super lebat tu lindung. tapi aku suka la syaz makeup kan aku ni. cantik la.

syaz cakap muka ni gatal gile. ayat mudah...MUKA GEDIK. haha
[macam orang arab x?hahahahahah]

close up mata aku yang menawan neh. i like~

5 comments:

....:::It's All about me:::.... said...

hahahahahahahahahhahaha....

ak sokong syaz!!

muke gedik!

^_^

tp shantek =)

azira said...

aku like ayat ko yang last tu...hehehehehe~

meknie said...

cantikkkk!!!!
btw ak ad gak pic ala2 arab gitu
tggu nk upload ja kt fb tba2 ak nmpk pic ank dh wujud hahahaha *thumbs up*

azira said...

hahahaha~kene cepat babe..aku siap kene belasah terus aku tulis ...hehe
nak tengok gak pic ank...

im said...
This comment has been removed by the author.

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea