Friday, 4 February 2011

ciuman main-main?

Posted by azira rahman at 21:51
ape aku buat sekarang?

tengok drama ni la. best. aku dah addicted dengan drama korea. lepas satu-satu aku tengok. xde pulak timbul perasaan bosan tu. cuba kalau bagi buku sebuah, betuah la kalau dapat habiskan. stay up sampai pukul 3 sebab tengok drama ni. kalau pasal study, pukul 12 dah menguap mati-matian. kuar air mata sebab asyik menguap je. hahaha. punya la perbezaan dia.

drama ni aku suka tengok sebab actor dia. kim hyun joong. aku suka tengok dia. sebab tu aku teruskan tengok drama ni. dia nampak calm je. aku suka laki camtu. juz perangai die yang sombong sket la yang wat aku kesian kat heroin die [jung so min]. tapi kureng sikit sebab heroin die xmengancam sangat la.haha. kondem orang lak kan. kalau amek eun hye lagi mantop kan. 2 2 pelakon aku suke. hahahaha~

eh,meh aku cerite sikit drama ni cane. ha ni sorang pelajar thn 3 yang agak bodoh la. act die xbodoh, juz malas nak study je. tapi masalah die ni, die suke dgn baek seung jo. sorang pelajar tahun 3 jugak yang sangat genius n sombong plus suke pandang rendah kat orang. ha ni ade bagi surat kat seung jo ni. love letter lagi. tapi seung jo boley lak wat pembetulan kat surat 2, siap bagi markah lagi. D-. hahaha~ nak dijadikan cerita, dorang terpaksa tinggal 1 rumah sebab rumah ha ni runtuh. sejak tu seung jo nampak macam suka ha ni jugak tapi tah la. mulut die cakap len..haa~sampai situ je la dapat aku cite...nak tau lebih tengok sendiri ea...

so far aku baru tengok sampai episode 9. uih jauh lagi perjalan tu nak sampai episode 16. xpe, toksah risau. esok konpom habis. hehe~

daa..nak sambung tengok.
kalau korang interested nak tengok drama ni. tengok kat SINI ea.

3 comments:

meknie said...

best3x!!!! welcome to korea addiction~
hahahaha

azira said...

hahahaha~
sangat addict kot skrg

Queen M said...

layan laaa gumiho cepat!!!!

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea