Saturday, 5 March 2011

aktiviti bulan 3

Posted by azira rahman at 12:26
alo semua..
harini aku nak update sikit la pasal life aku sekarang. haa~ aku ade bgtau tak yang sekarang aku dah kerja. ala..part time je, kat UMS jugak. keje kat cafe. die punye gaji, not bad laa...~seminggu kalau 5 hari aku kerja mau dekat seratus aku leh dapat. best kerja situ, bos sporting, environment best, ramai budak-budak course aku (haha~ala2 bisnes cos la neh...). so far dah seminggu aku kerja, ade la dalam saratus. lebih kurang la...

aku nak kene kumpul duit sekarang ni. sebab.....mayb la, kalau jadi program aku nak buat field trip pergi kalimantan. haa~ amek kau. kalimantan tros! waaa~budget jangan cakap la. teruk la jugak kalau xde sponser n if pergi sane by air. mau dekat 1k la jugak tu. huu~botak la kepala aku nak bayar tu. hahaha~tapi tah la..tunggu la result die next week. rabu mungkin. sama ada jadi ke x pergi kalimantan. haa~kami pergi sana nak pergi melawat university ape tah kat sana. lupa dah aku nama die, pelik sangat. aku sangat xcited kot bile dengar nak p indon. merasa gak aku nak kuar dari mesia ni kan..hahaha~xpe la..even p indon pun.

ape lagi ea??,.....

haaaa~aku tengah cari dress sekarang. pendek kate, aku tengah gile nak shopping on9 sekarang. kalau la duit dalam akaun aku tu banyak...memang aku dah beli dah. ni x, ade pun dalam seratus je. so..paham2 sendiri la kan. sekarang aku tengah tunggu dress yang aku nak tu restock dulu, pastu boley la aku beli. dress u MAPAN. wakakaka~semangat habis..aku nak kerja rajin2. dapat duit banyak2. aku nak shopping on9 banyak2. haa~bia puas ati aku neh.haha~

next week aku dah kene hantar aku punye draf thesis. naa..habis la aku, analisis pun xlagi. aku ni malas sket nak wat if mende tu aku xtau. laen la if aku memang xpert, kejap je tu aku buat. kusut senanye dengan SPSS tu. kenape la wajib gune mende alah ni. haishh~rasa cam nak bagi habis cepat2. pastu nak relax je. nak goyang kaki bia sampai lenguh2 kali aku ni. xpe! aku xkesah..huu.ok chow dulu..nak analisi data..wish me luck!

ps:/tengah menghitung hari 21 mac. ngee~xsabar........

4 comments:

Izzatul Ismail said...

wahh rajin keja! ganbaatte! :D

azira said...

hahaha~nak p indon punya pasal...hehehe~

alexa yussida said...

all the best:)

azira said...

tq..alexa....=)

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea