Monday, 28 March 2011

hidop untuk makan ubat

Posted by azira rahman at 21:07
baru lepas balik dari klinik warga. fuhh...balik2 penyakit yang sama jugak.
gastik..gastrik..gastrik..
tapi doctor tadi best, lembut je cakap.
teliti betul die check aku tadi..terasa sihat je..heheh~
ni la obat2 gergasi yang aku dapat...wana ijau tu ubat sakit tekak,
wana oren tu vitamin c n yang dalam bungkusan emas tu ubat gastrik.
adoiyai...hidup untuk makan ubat ni namanya...


doc pesan kene makan soft diet mean kene makan makanan spesis bubur camtu la. so im suruh p beli bubur mcd je. yela im oi..orang makan la bubur ni even sekarang pun dah rasa nak kuar balik. untuk pengetahuan korang, aku xhabis lagi makan bubur ni. apa yang korang tengok kat pic bawah ni, tu la yang ada kat depan aku sekarang. nak rehat jap..nak muntah ni. kesian bubur ni, selalu die jadi fev aku. sekarang die dah tak de makna...wahahahaha~cian.

haa~esok aku update pasal apa yang aku tengok sepanjang perjalanan dari sandakan ke kota kinabalu tadi ea. siyez bile aku nampak dorang aku rasa sangat bersyukur. mesti korang tertanya2 kan..tunggu ea..esok aku update...



ps:/ wee~aku suke!!!sebab berat badan aku dah kurang. tinggal 50kg je skrg........

5 comments:

meknie said...

wey cuba check specialist pasneh. dak kelas ak dulu doc slalu kata migrain tp bila g sp. disahkan tumor otak. o_O sekarang kt hospital, second opereation. paralyze temporary.

meknie said...

bkn nk takutkan....just nk inform ;)

azira said...

huh...yeke?
erk....takot dah..........
yela2 nanti aku try jumpa..
sempat x kalau bulan 5?hehehe

im said...

doctor dia cantik kan....hehehe

meknie said...

hahahaha sempat yunk oii~

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea