Saturday, 5 March 2011

mata pinar-pinar tengok nombor

Posted by azira rahman at 23:03
okeh. macam biasa..mesti la nak show of bakat aku yang kuat perasan model. kahkahkah. bia la kan...bukan selalu.ngee~harini for the first time, aku tak keluar pergi mana-mana pun. semua sebab thesis aku punye pasal. naik berpinar mata aku ni tengok screen laptop dari pagi tadi lagi. aiyooo~pakai cermin mata la aku pasni *eh tamo la, nak pakai lense la*. dah la malam semalam aku tido super duper lewat. padahal aku keje tu semalam. thesis punya pasal, lansung tak rasa letih. dekat 230 pagi gak la aku baru tido. pastu pagi-pagi buta dah terbangun. dem! xdapat lansung nak merasa tido lebih sket. myb sebab dah terbiasa bangun awal, pergi keje kan...

bangun awal pun tak tau nak buat apa. actually ade la plan, tapi malas gile.hehehe~konon nak jogging la. malas! nak wat analisis data, malas! nak online, malas! sebab xde orang on9 lagi. yela..pukul 730 pagi kot. ade dah ke manusia len bangun time2 camni pastu terus ngadap laptop?haa~last-last aku basuh selimut *barula kan....*. habis xde kerja dah tu. lepas basuh selimut tu barula ade mood sket nak wat kerje analisis data ni.

ni ha folder thesis aku yang penuh dengan SPSS. adoiyai....semua ni nak kene analisi 1 per 1. kusot plus kuyak!!!

ni yang mana aku rasa aku leh wat. aku wat la. yang len tu tah bile la boley start analisis. maslah sekarang ni aku buat xsama dengan orang len. nyesal lak tau. skrang ni xpaham apa2, xtau nak tanya sapa. yela~~keje aku. xkan nak tanya orang len lak kan, padahal dorang xbuat pun mende alah faktor analisis ni.

target aku nak habiskan analisis gak esok. pastu isnin nak jmpe supervisor aku jap, tanye die betul xdata yang aku wat ni. pastu baru start writing. insyaallah, hari khamis or jumaat aku leh hantar draf dah. insyaallah....

ps: tien dengan ilya dok tanya birthday aku. hahaha~kalau korang tau birthday aku. korang WAJIB bagi hadiah~lalalala...so nak tau lagi ke?

2 comments:

tienz said...

sengal...haha..kalau tau nak km kasik mandi ngn telur...haha

azira said...

kuang ajaq,......jangan la bg mandi teloq..bagi la mandi cekelat je..telur dah biasa sangat dah kan..hahahaha~

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea