Sunday, 27 March 2011

really sick

Posted by azira rahman at 16:14
sekarang aku kat sandakan n i'm sick!
wuuu...really sick lor not homeSICK that i owes told u before.

aku pun tak sure apa penyakit aku sebenarnye ni,nak kata gastrik, xjugak. sebab even dah makan ubat gastrik pun still rasa sakit. yang sandik nye semalam la. sepanjang perjalanan dari kota kinabalu ke sandakan yang amek masa 6 jam perjalanan tu, aku sakit. ok! sangat-sangat la tak selesa. nak muntah, perut pedih...semua bersatu. then dah sampai destination, dah beli ubat. aku ingat hilang la sakit die ni.

.....tak jugak.....

dah taktau nak buat apa dah. nak makan xboleh, nak muntah sentiasa ada, sakit perut xhilang. grrr makan sikit je dah rasa nak muntah. aku sangat la rasa tak selesa sebab sekarang aku stay umah orang, kalau aku dok wat perangai sakit xleh makan ni takot lak tuan rumah kecik ati dengan aku sebab xmakan or makan sikit je masakan die. takot die kate aku sombong la...huu~

nak pergi farmasi amek ubat, masalah duit lak. xpe la cik perut, tunggu ea, esok kite balik ums kite p klinik terus ea. klinik warga xpayah bayar pun. heee~xsabar nak balik ums. xlarat dah~~~

0 comments:

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea