Monday, 14 March 2011

side effect nescafe?

Posted by azira rahman at 19:04
tadi aku kerja. macam biasa la kan. pukul 7.30 pagi sampai pukul 5 lebih-lebih. siyezly aku xrasa penat sangat. mean still ada rasa penat tu la. just tak terlalu penat. nak tau sebab apa?haa~sebab aku dapat minum nescafe. bayangkan sampai je tempat kerja aku wat nescafe, lepastu aku wat lagi. dahaga je aku wat lagi. haa~mau dekat 3 kali jugak la aku buat air. semua nescafe. aku sangat-sangat suka nescafe k. sangat-sangat suka. kalau aku tak minum sehari lemah je. boley bad mood tu.hahah~gile kan.. kadang tu sampai sebelum tidur pun kene minum nescafe. addicted mungkin. hoo~ada side efect ke ea kalau banyak sangat?

nescafe pakcik gugel wat. nampak sedap kan...jemput la minum...hehe~

2 comments:

Anonymous said...

aku pn sama..90% air yg aku minum adalah nescafe..nk tdo pn kena minum nes dulu...rsau gle ni...

Ezmin said...

aku pun sama, sebab tu aku google side effect nescafe...

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea