Sunday, 6 March 2011

melatah jangkit ke?

Posted by azira rahman at 15:44
situasi: rehat sekejap analisis data. penat weh~~

haa~aku nak show kat korang la pasal kawan-kawan aku yang aku kenal dari sem 1 lagi. sejak2 masuk memang kami dah bekawan. kire kawan baik la ni. aku kalau ade dorang ni aku xpikir sangat sebab apa-apa jadi kat aku, aku tau kawan-kawan aku sentiasa ada untuk aku..kan korang kan...hehehe~


kiutkan kawan-kawan aku ni. selalu kene kacau dorang ni. hee~sebab boley bergelak ketawa. erm...tu je kot..

eh betul ke orang cakap if kite kacau orang melatah, one day kite akan melatah jugak?betul ke tu? herm dorang kate latah ni berjangkit......hermmm....tertanya-tanya ni..pendapat pelis...


ps:bib..sas..jangan marah ea. saje je aku letak neh.

2 comments:

FurBall said...

tatau r plak pasal jangkit2..tp tanpa segan silu nya..aku pon melatah..adoyai!!

azira said...

hahaha.....comel jugak laki melatah.....mesti slalo kene kaco kan ni....

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea