Sunday, 3 April 2011

azira busy | bukan busybody tau..memang busy ni

Posted by azira rahman at 08:54
halo semua. selamat hari ahad.~

mood aku sangat baik harini. kenapa? sebab...thesis aku dah nak habis dah aku buat. tinggal lagi sikit-sikit je lagi. kiranye malam ni memang aku boleh print dah la, then esok hantar....wweee~excited babe..excited!

tapi even aku dah siap thesis tak bermakna aku boley lepak dah. banyak lagi benda-benda besar menunggu aku. glup~apakah benda besar tersebut?jeng jeng jeng....jom2 tengok-------->

1. penghantaran draf akhir thesis : 8 april

2. VIVA: 18 - 22 april . minggu ni jugak merupakan minggu study week aku. nak tak nak aku kene pulun study time ni jugak. sebab aku punya jadual exam berturut-turut. gilos..gilos...

Week 1, week starting 25/04/2011

Day

Time / Event

Details

Selasa 26/04/2011

14:00-17:00

:

FM30203 (PERHUTANAN DI ASEAN)

:

DKP 7

:

HARDAWATI YAHYA; MUSRI ISMENYAH

Notes:

Jumlah pelajar : 35 orang. Buku jawapan.

Rabu 27/04/2011

9:00-12:00

:

BZ33303 (EKONOMI KEWANGAN)

:

DEWAN CANSELOR

:

EMILY @ KOK SOOK CHING

Notes:

Jumlah pelajar : 26 orang. Buku jawapan.

Khamis 28/04/2011

9:00-12:00

:

FM30403 (PERHUTANI DAN PERHUTANAN KOMUNITI)

:

DKP 5

:

HARDAWATI YAHYA

Notes:

Jumlah pelajar : 37 orang. Buku jawapan.

haa..memang aku xboley men2 kan.

3. final exam :26-28 april..yeay tamatlah riwayat aku sebagai student..hehe

4. pembetulan akhir draf thesis: 25 april hingga 6 mei

5. penghantaran akhir: 9 mei..(xsabar nak tunggu tarikh ni..=P)

6.BALIK! OOO BALIK KAMPUNG..OOO BALIK KAMPUNG..HATI GIRANG.....hahahah excited lak kan....aku balik 20 mei. huh~xsabar......

0 comments:

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea