Friday, 29 April 2011

belajar kata pergi..kerja kata mari

Posted by azira rahman at 07:29
assalamualaikum dan selamat pagi..
awal kan aku bangun update belog ni. patutnye bagi insan-insan yang dah habis exam macam aku ni bangun pukul 12 ke..1 tengah hari ke..haha~tapi aku x, aku insan yang rajin yang xsuke bangun lambat. *bangga....haha

disebabkan terlalu lama aku tak online, and terlalu banyak isu yang aku nak bincangkan, aku pun xtau nak start dari mana. haha~sewel dah. haa btw aku dah habis exam tau, bukan exam je. aku dah habis belajar pun. haa~tu yang buat aku sangat excited tu. kirenye sekarang ni aku just tunggu grad je untuk sahkan yang aku ni dah bukan student and akan masuk ke alam kerjaya. kerjaya??*glup..neves pulak.

wah tetibe banyak gile "haa" yang datang. haa..
haa..aku dah dapat practikal kat perhilitan
haa...aku dah nak viva and dah siap pun slide viva tu
haa...aku dah nak jual moto kesayangan tu
haa..aku kene pos barang nanti
haa...aku xde duit sekarang
haa...gsjhfbjkc

hahahahahah...banyak gile songeh kan. xpe la. xpayah dok layan, orang dah habis exam memang macam tu. sekarang ni aku xsabar sangat nak balik rumah. aku rasa macam aku dah menyampah tinggal kat ums ni. dah meluat. semua2 pun cam pan***. semua la..management, mmp yang kononnye busy exam, kawan2 yang terlalu banyak drama swasta tu xkira yang cakap belakang lagi tu. haishh apa la nak dibuat dengan mereka2 semua ni.

ok la..meh aku nak share sket pasal mmp aku neh. dorang sempoi gila..time manifesto bukan main lagi.."UNDILAH SAYA!SAYA BAGUS!SAYA BUAT KERJA!ANDA BOLEH HARAPKAN SAYA!"..semua calon cakap camtu. tipu la kalau xngaku. lepastu time student ada masalah macam sekarang, dorang boleh2 cakap macam ni..."PELAJAR TIDAK BOLEH TERLALU BERGANTUNG PADA MMP, KAMI PUN BUSY DENGAN FINAL"naa...pan*** lagi sekali. nasib baik la aku xpergi mengundi pun aritu. kalo tak mesti menyesal gile orang yang aku undi, yang aku harapkan untuk tolong aku cakap macam tu...

haa..*haa lagi..hahha* nak tengok x aku pakai kebaya. ngeh2..gumuk je aku nampak. haishh..

aku dengan miss maria. best oo lect aku ni..sempoi gile..~
miss i gonna miss u la..

dah la..kalau dilayan aku nye komplain, memang banyak. xhabis punya. aku blog walking dulu..japlagi sambung lagi tulis..daa

3 comments:

KOjeK said...

huhu....

meknie said...

pic last...weewiitttt!!! hahaha

azira said...

waaa~malu ceq....hehehe

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea