Saturday, 9 April 2011

mood | marah. sangat marah

Posted by azira rahman at 10:29
aku sangat marah +terkilan+benci+annoying+geram..semua2 la berkaitan dengan marah aku ni. seriusly aku rasa sangat benci kat seseorang sekarang. sangat2.! aku paling benci orang yang tak tepati waktu, tak tepati janji. sial. serius sial.

aku dah janji nak pergi pukul 8.30 pagi. fine, aku saja janji awal sebab aku tau die still akan lambat. 8.45 aku call lagi, tanya MANA???die wat perangai GAMPANG! aku dah takde mood nak pergi dah time tu. ok~lupa nak bgtau..actually harini aku ade program seminar untuk interview, pukul 9. penting kan mende camni untuk aku,sebab aku dah nak kerja. dah nak hadapi semua ni. tapi ada pulak orang dok wat perangai GAMPANG. menyusahkan aku je. die yang beria2 ajak aku pergi sana, pastu die lak yang terhegeh2 wat lambat. alasan?nak tau apa alasan die? membe datang bilik?wah..xboley ke cakap kat membe kau tu yang ko ade keje?susah sangat ke nak cakap mende tu pun?

program penting camni die boleh dok wat perangai lambat. tapi time dinner haritu terhegeh2 marah aku sebab aku lambat. daaa~diner je kot. xpergi pun xrugi la. ni mende2 yang penting die suke lambat2. benci la dengan perangai camni. kelas la..ape2 je la yang penting. jarang sangat nak on time. selalu pun lambat. aku sabar je sebelum ni. ok sekarang aku dah sangat marah sebab die punca aku terlepas seminar penting ni.

aku dah sangat banyak masalah nak pikir sekarang. masalah duit, masalah dengan family aku, thesis, final lagi.. haishh kusut tau x. kusut! tolong la wat perangai elok2 sikit. jangan tambah lagi masalah yang sedia aku rasa ni. boleh x?ko jangan ingat yang ko je tau marah, aku tau sabar. jangan sampai semua ni bertukar. terbalik. aku dah tak larat nak sabar..tapi sebab aku aku sabar jugak. benci la....aku xsabar nak balik rumah..xsabar....ibu,abah...nak balik cepat. tamau dok sini dah..xde sape yang nak jaga along kat sini..along rindu ibu dengan abah,,,

0 comments:

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea