Saturday, 2 April 2011

the should be wonderful nite become disaster nite

Posted by azira rahman at 09:38
hye semua...selamat berhujung minggu...

aku nak hupdate sket pasal diner aku semalam. firstly meh aku list dulu apa yang buat aku hot and rasa nak p depan muke pengarah tu, then tampo die laju2.

1. cakap bas gerak dari pukul 4 sampai 6. ok la..kalau dorang dalam tempat aku, adakah korang akan nek bas yang pukul 4?ofcourse la tak kan. gilos ke hapa nak pergi awal2..tolong ajk wat keje?haha..sori nak lori la...ok, then dalam 5.30 petang ke 5.45 petang tu aku and kawan2 aku turun nak pergi tunggu bas, skali ajk tu cakap bas last dah gerak. tahi kau, cakap bas dari pukul 4 hingga 6. aku kalau dah bukan salah aku, memang aku berani fire masyuk2 punya. haha~nasib la budak tu kene fire dengan aku n da geng. padan muka! cakap xserupa bikin..

2. dewan yang sangat kecik. so, malam semalam nampak snagat crowded. rimas gile. sampai kesian kat meje sebelah aku tu,bukan nampak pentas kat depan pun. sebab kene lindung dengan tiang. patutnye bagi makcik pengarah tu yang dok kat situ. biar die rasa apa yang kami rasa.

3. makan. ok, aku dah bayar mahal2. so aku akan expect makanan yang super best. sekali yang sampai sumper hampeh. benci la macam ni. kurang2 kalo dah dewan tu kecik, crowded. bagi la part makanan tu best. xsuper best pun xpe la. tapi x, cakap ada ayam percik, tapi yang aku nampak tu cam ayam goreng je. gerrr~geram2..pastu yang paling aku rasa nak p cekik makcik pengarah tu sebab die xamek air berperisa. daa~kutip duit kami punya la banyak, ko boleh dok wat kedekut nak serve air berperisa? urghh...so annoying. macam dalam sejarah tau, dinner minum air minerel, eh no...air minuman..cam hampeh gile la...banyak lagi kalo nak complain pasal makanan ni. boleh kata semua makanan die aku tak puas hati. kalau nak aku senarai semua memang panjang gilos ni..

4. pesembahan yang tah apa2. ko neh farhana (ops dah terkeluar lak nama die...haha lantak la), memang ko sengaja nak wat malam kami jadi disaster ke? sume persembahan tah apa2 lagi. ada la 2 je kot yang wat aku layan, eh 3..termasuk persebahan mantan dekan. yang paling best third yer punya pesembahan, pastu mantan dekan, pastu yang 2 org pompuan nyanyi tu. boleh la...yang len SAMPAH k...SAMPAH.!

5. harga makan seorang just rm 46, tapi die boley mintak rm 55. baki lagi rm 9 die nak masuk tabung PMSPTA. wah.wah..wah...kaya ea bapak aku nak supot tabung korang. aku tak kira, sama ada ko bagi balik duit semua 3rd year tu or kami tak halalkan. tu je. yela..korang dah dapat banyak sponser, rm 15 k kota.... banyak duit. tapi buat untuk kami super hampeh. so, pikir la sendiri, layak ke korang nak amek lagi duit kami buat masuk dalam tabung korang. korang rasa patut ke?

dah la...kalau nak keluarkan ketakpuasan hati aku ni memang panjang. last nite is a disaster. thanks for pengarah mapan, farhana.!


ps:/ nt aku update pic ea. even marah kat die pun. bile ah dengan kawan2, still boley bergembira, tapi still terkilan.

7 comments:

meknie said...

azira cepat upload pic!!!
btw dinner ak pn persembahan so-so ja.
1 persembahan ja kot! hahahaha better ank ada byk~

tienz said...

sokong! hehe..

azira said...

hahaha~sat la.edit2 dulu...
tapi dewan kecik lor..xcantik....crowded..

tien: mmg patut sokong pun tien kan...

CK said...

ak sgt2 sokong point2 ko ibu! mmg ptut die bce bende ni. ugh!

azira said...

sia2 je kan ko booking meje..sekali kene dok asing2.
apa kes....

Queen M said...

x best ke dinner ko?huu

azira said...

aah..sangat xbest

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea