Friday, 8 April 2011

update pakai hp..testing..testing...

Posted by azira rahman at 12:56
uwa..lamanya xupdate blog..huu sebab broadband dah expired lor....skrg pun online kat nset je..saja cuba2.
ok..aku ada bad news..aku kene tangguh viva lagi...haishh..dah la aku dah beli tiket balik..habis la aku kalau xsempat nak siapkan pembetulan tu...takot...
so...aku dah super bizi nak prepare untuk final aku ni...xsaba ni nak habis blaja...ngeh2..
jap2 cam xde point pun kan aku update ni..tah apa2 je kan...

2 comments:

CK said...

pergh, update pki enpon je. ak kne jugak pki bnde alah gadang ni ha. adui, mau jugak ak kerat lappy ni, jdi ipad. haha

azira said...

hahaha~bersyukur la dak kecik oii...

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea