Wednesday, 27 July 2011

angry birds| tension azira

Posted by azira rahman at 21:59
korang tau kan apa tu angry birds. iya, angry birds tu adalah sebuah game yang sangat memerlukan pemikiran fizik korang untuk anggar darjah burung tu akan menjunam. minat pulak kan aku dengan subjek fizik tu. apa yang aku ingat dengan fizik tu satu je. cikgu yang mengajar tu. ahahahah~mau gelak sendiri if pikir pasal die tu. masuk kelas lambat, pastu dok kelebek apa tah sampai setengah jam and then baru nak stat ngajar. haha, aku kalo dah pas setengah jam tu masa aku main je tu. so sampai sekarang la aku fail sket bab2 pemikiran fizik ni.heheh~


okeh~sekarang aku stuck kat level ni. ada sapa-sapa tau tak macam mana nak lepas level ni?degree mana perlu aku amek?grr...punya la susah nak main game pun. nasib baik game, kalau soalan math ke, apa ke memang aku dah tinggal dah. hehe. jangan tak tau, semata-mata nak pass level ni aku search kat internet kot cara nak pass tu. haha~yang aku dapat pic bawah ni je, mana lengkap.........

time main tu badan jangan cakap la, sokmo-sokmo senget badan. haha. semata-mata nak jatuhkan semua pig tu, padahal senget la sampai jatuh pun, xde maknanya pig tu nak effect. hahahaha.

time sedap-sedap search solution untuk pass level ni, aku ternampak angry birds love. jeng jeng jeng..macam dalam nset baru abang ben. wahh ini membuatkan aku xsabar nak jumpa beliau untuk pinjam nset beliau tu. nak men game dalam tu puas2. best kot game dalam tu. memang buat aku jelez betul la. tunggu la, aku keje nt memang aku beli nset tu la. xcakap banyak punya.so, sekarang xdak lagi..kene la pinjam hp die kan. tu pun kalau jumpe die~sob3~

suwit je kan nampak, tapi SUSAH ok!

0 comments:

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea