Thursday, 28 July 2011

cam gigandet make my mood turn to normal

Posted by azira rahman at 23:25
ok~as i mention just now at my facebook. i really not in a mood to do anything. anyting la. xpercaya tengok ni


pastu aku selongkar2 la movie yang ada dalam lappy aku ni. tetibe je terasa nak tengok the roommate yang aku dah download lama dulu. hehe~aku ni kureng sket tengok2 movie ni. tengok la sket~cam best je. pastu tetibe je ternampak sorang mamat nsem badan ketak2. OMK!!!

______CAM GIGANDET______

owh..beliau tersangat la kacak and aku rasa sume pompuan suke kot dengan die ni. tengok badan la bhai. grrr

tengok tu, baby pun die pandai jaga. memang pakej dah ni sape yang dapat die. dah la nsem, badan ketak2, pandai jaga baby.....waaaaaaa saya nk laki cam die ni boley?hehe


okeh la..sambung tengok the roommate ni. jangan kata apa2 kat aku sebab sangat ketinggalan zaman k. aku ni memang jenis yang kureng sket tengok movie. lain la citer tu memang aku minat macam twilight series tu. xpenah miss oo tengok kat cinema. suport la konon.haha

0 comments:

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea