Thursday, 28 July 2011

kak ton + abang fakri = mikail

Posted by azira rahman at 20:25
aku nak abadikan dorang dalam belog aku. hehe~so aku start dengan kak ton and her family.
time aku li, meja aku kat opis tu betul-betul sebelah meja kak ton ni. eh lupa nak bagitau, nama kak ton ni Azmatun Abd Jamin. orang Pahang. kak ton adalah antara ranger pompuan kat opis tu,naa amek kau. punya best dikelilingi kumbang. ahaha. kak ton ni sangat la pandai plus rajin masak. kalau aku memang xde dah la. penat-penat kerja, jaga anak lagi, masak lagi. adeh~salute la dengan kak ton. haa~jangan xtau, kak ton ni ada diploma dalam chef [erk aku xtau lak apa course die amek, tapi aku tau la bab2 masak ni]..hehe. alih-alih keje perhilitan lak kan. tu nama die jodoh la kan. hehe~kalau x, akak xjumpa la abang fakri tu.

kak ton @ Azmatun Abd Jamin
...comelkan die...
suke tengok muke die..lembut je., tapi kalau die marah....waaa lariiiiii........

~abang fakri~
abaikan muka yang kene lindung dengan kerusi tu
hubby kak ton @ daddy mikail [sori if salah eja k]

abang fakri lak aku kenal die camtu2 je. yela kan, abang fakri tu jenis yang xbanyak cakap sangat [aku rasa la]. tapi if die dah start gelak..memang aku gelak sekali la even aku xtau punca die gelak pun. haha~aku pun xtau apa yang klaka sangat pasal die gelak tu. masa aku spend dengan die pun xbanyak sangat, yela..die unit pengurusan. aku rasa aku dalam unit pengurusan sangat sekejap. bape orang je yang aku agak rapat n xmalu nak tegur dorang. haa...abang fakri ni hebat menembak. last bengkel menembak die juara individu and kumpulan. gile lah, sume hadiah die sapu bawak balik. caya la!!

mikail
putera kak ton and abang fakri

~kak ton time jadi urusetia menembak~
bangganye jadi kak ton hubby die hebat

kak ton, if kak ton baca entry ni..saya nak pesan sometin. hehehe~kalau kak ton masak jangan lupa ajak saya makan sekali tau. hehe~saya suke ni makan masakan kak ton. nak suruh p makan kat rumah pun saya xkisah ni.hehe~~pastu if kak ton nak saya tolong apa2, just bagi tau ok. insyaALLAH saya akan tolong. pastu nanti saya nk ikot kak ton naik gunung lagi tau. best....hehe.

2 comments:

xshahidx said...

kahkhakha! abaikan muka pait yg mcm lee chong wei tuh!

azira said...

hahah~ooo universal ea panggilan tu u dia?hahaha

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea