Wednesday, 27 July 2011

post tengah malam

Posted by azira rahman at 00:34
hye u all. dah malam macam ni baru terasa nak tulis blog. walaupun i don't have any idea what to write. so i just write what i thinking right now. lately, saya agak busy la. baru habis my industrial training, so kene sipakan report lagi. perlu ke report tu?macam tak perlu je. hehe~orang malas macam aku ni je yang akan cakap report tu tak perlu. aku siap nak bagi cadangan suruh mansuhkan report lagi tau. haha, nasib baik my supervisor cakap tak payah.

lately aku dah macam orang jatuh cinta tau. erk, not really jatuh cinta la. just macam ada something tertinggal kat office PERHILITAN tu. hehe~biar la aku je yang tau k. sebab something tu la yang membuatkan aku sentiasa terfikirkan office tu. eh not really la, xde la semata-mata sebab something tu. hehe. aku suka lepak kat sana sebab dorang sangat happy go lucky. best sangat tau, kerja gelak je. padan sangat la p buat lawak dengan aku yang suka gelak ni. memang krem perut la aku gelak. haha.

aku nak kerja situ, office PERHILITAN tu. best~tah nanti time aku kerja boleh ke aku nak dapat workmate macam yang ada sekarang ni?tak nak...nak kerja PERHILITAN Kedah jugak..haha demanding kan...

esok adik bongsu aku ada pertandingan bercerita plus nasyid. excited nak p tengok dia bercerita, macam mana la dia nanti if kena berdepan dengan orang ramai. harap-harap la dia tak gugup. if boleh esok, aku nak temankan dia sampai kat belakang pentas. if boleh la..so, esok tunggu la aku update pasal budak-budak kecik tu.hehe~mesti berenyut2 ni...dah la ibu aku suke2 je p janji dengan cikgu tadika tu yang aku dgn adik aku(mimi) boleh p siapkan dorang untuk nasyid. mean kene makeup sket..lilit-lilit shawl..peghh..aku xsuka budak2..awal-awl lagi aku ckap ni...

ok la.nak tido dah. esok insyaallah aku upload.


0 comments:

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea