Saturday, 30 July 2011

puan norsiah-kak tikah-kak shela

Posted by azira rahman at 23:18
halo~entry harini untuk PUAN NORSIAH AKU BAKAR, PUAN ATIKAH SHAFIE dan CIK NOORASHELA AHMAD. amek kau..aku hafal full name dorang, korang boley ke?

PUAN NORSIAH ABU BAKAR
beliau ni supervisor aku sapanjang aku li tu. actually supervisor tu en abdullah zawawi, tapi entah la macam mana puan norsiah pulak yang memainkan peranan penting kat aku ni. he~bukan maksud aku en lah xwat keje tau...bukan...tah la~abaikan je, pening dah aku pun. puan norsiah ni baikkkkkkk sangat. die ni pun spesis kepala gila-gila jugak ni. ahaha~spesis yang suke wat aku gelak pastu wat aku krem perut. part yang aku xleh lupa tu time beliau betul2 confident pasal nak letak head letter untuk print tu. sekali salah daa..memang aku gelak gile2 la time tu.~bukan apa, sebab die sangat confident.....haha..puan2~saya rindu puan sangat2 la. die sekarang tengah pregnant, bulan keberapa xsure lak. die orang negori, tapi sebab laki die orang utara, die pun dah terikut cakap utara gak. myb jugak la sebab persekitaran kerja. tapi serius comel dengar die cakap kedah ni. hehe~aku memang suke dengar orang luar cakap loghat kedah. kiut~boleh x aku nak cakap yang aku xsabar nak tunggu die bersalin, nak tengok baby die tu..hehe...

comel kan die. cam budak2 je kan

PUAN ATIKAH SHAFIE
kak tikah~aku panggil die. perangai gila2 as usual. haha. rajin oo die ni wat keje. kalau kami dok gelak2 kat depan. japlagi die datang la
"eh,apa ni sonok sangat gelak?dengaq sampai belakang.."
dengan muka serius die tu. *tapi kenapa aku gelak??*hahaha
pastu time nak dekat2 pukul 4 die akan bawak beg makeup die nak p solat. haha~*gelak lagi*
kak tikah..kak tikah. myb cara die cakap or nada suara die yang wat aku sentiasa akan gelak dengar die cakap kot. haha~rindu nak gelak dengar die cakap..sob3~


kak tikah dengan kak shela
[kak tikah tudung pepel]

atas dari kiri :kak tikah, shidah, aku [abaikan muka gatal tu ea], kak piah
bawah dari kiri : kak shela, kak ton, puan norsiah

kak piah, kak tikah and kak shela
[sila abaikan penyebok bertudung hitan tu ye]

last but not least
CIK NOORASHELA AHMAD
kak shela ni bahagian penguatkuasaan. die banyak tolong aku time aku siapkan report li tu. mula2 aku kenal die aku panggil die cik shela. ahaha~bapak ah. formal siot, yela..aku xrapat, baru nak kenal die. so standard la aku panggil cik shela kan. haha..pastu dah lama2 kenal die. panggil kak shela je. kalau dengan die ni aku selalu kene sakat sebab aku suke guna perkataan "pakai".
"kak shela, saya pakai compiter kak shela jap ea"
"eh dik, mana boleh pakai compiter tu, mana muat kat badan tu"
demm...ahaha~sokmo2 aku terkena dengan die. mayb aku dah biasa guna perkataan pakai tu since 3 tahun aku kat sabah kot. cee salahkan keadaan lak kan. hehehe

tu je kot pasal dorang. masuk harini ni dah 3 hari aku xjmpa dorang semua. insyaALLAH hari selasa baru dapat jumpa dorang semua. PRESENTATION. wakakak~xhabis2 dengan alasan presentation kan. blah la zira. sampai bila la ko nak pakai alasan tu nak jmpe dorang..huu~

2 comments:

Anonymous said...

bes2...hehee(ejat)

azira said...

ahaha~perlu ke letak nama ko tu dalam kurungan?
nasib baik la abku dah betulkan typo tu..kalo x mesti jadi bahan ko untuk seminggu kan...hahahah

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea