Friday, 29 July 2011

ramadhan 1432

Posted by azira rahman at 10:57

harini 28 syaaban 1432. insyaALLAH lagi 2 hari umat ISLAM akan mula berpuasa. tahun ni tahun pertama aku start puasa kat rumah dengan family aku since 3 tahun aku puasa and raya kat sabah.

***************
feeling?
***************
entah la, not so sure pulak. ada happy, ada sedih. happy sebab dapat berbuka and bersahur dengan family. memang xpayah kusot-kusot pale nak pk makan apa. time nak berbuka je confirm dah ada makanan. tak macam time pose kat sabah dulu. dekat2 pukul 5 tu dah kene pikir nak makan apa. p bazar, jalan 2 3 round pun belum tentu jumpa apa yang nak dimakan. hehe~apa leh wat....cerewet..

last2 balik bilik makan megi mentah je dengan air kotak soya.aahahaha~rindu lak kat syaz tau. kami buke makan yang tu. siap share lagi air kotak dengan megi tu. gile save kan.

me and syaz
pai cakap muke kami sama~betul ke?

hehe~muke orang pose. tengah tunggu waktu berbuke
eh ni pic bf aku jugak..syud and mael

aku sedih lak sebab xdapat nak berbuka dengan kawan-kawan aku. best kot buke dengan dorang. meriah je. mau nye x, jenis semua bising2 plus kepala gila. paling best sem 1 la..time tu masing2 rapat lagi, apa2 buat pun mesti sama2. aku ingat lagi kami buke puasa kat tepi pantai, ala2 berkelah tu. makan kepci lagi tau. hehehe~


SYAZ...SYUD..MAEL..IM
aku RINDU sangat2 dengan korang semua!!!

0 comments:

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea