Wednesday, 27 July 2011

report LI : finished

Posted by azira rahman at 18:45

ok~aku baru balik dari opis kesayangan aku. toksah tanya la opis apa yang aku sayang sangat2 tu.haha~banyak kali kot aku mention dalam belog aku ni. hehehe~aku p sana tadi untuk sipakan repot aku. yeah, setelah seminggu aku siap jugak repot tu. kalau shidah dengan imah wat sehari pun dah siap. haha..mana leh banding aku dengan dorang kan, dorang tu rajin aku ni kureng sket.haha atau erti kata lain malas sket. hahahah~jimat seyh wat keje kat sana, print, binding, siap letak plastik lagi. sume free beb. aku siap wat 2 copy lagi tau. photostat siap!haaa....baru la menggunakan dengan sepenuhnya kan. hahah

bila report dah siap aku lak rasa sedih sebab lepas ni aku dah xde alasan untuk aku menempek kat opis tu lagi dah. sob3~sedey ni. kalau ada alasan tu xde la malu sangat, kalau xde alasan memang xtau malu la tu. rasa cam menyemak je. hoho...saya sedar diri k. pasni mula la zaman kemunduran aku, zaman kehidupan seharian aku tanpa gelak ketawam zaman kesuraman.hahah~ayat tu nak bunga je kan..over gitu. xde la, pasni sapa la nak wat lawak bodoh dengan aku kan, sapa la nak kacau aku kan. pas ni paling kurang pun aku tengok je anak2 kucing tu main, then aku gelak sorang2~sewel~.hahaha. kalau x, mau setiap masa aku kat pejabat tu bergelak ketawa je. pas orang ni, orang ni lak wat aku gelak. memang bersilih ganti la. suke2!!!!!!!aku suke gelak dengan dorang......

next week last aku p opis dengan alasan. insyaALLAH. sebab next week aku ada presentation dengan en abdullah. die ada bagi task kat aku, lamaaaaaa dulu. haa amek ko panjang betul lama tu. maksudnya, lama sangat dah la. jurnal cara nak halau gajah guna oleoresin apa tah. lupa dah aku pun, lama sangat kan. next week time kene present aku study balik la. last minit punya koje~lalala.

oh ya [eh poyos gila],haha....adik aku dapat no 2 pertandingan bercerita and akan wakil daerah p lawan kat merbok nanti. kalau die menang die akan wakil Kedah. OMG!! sekecik-kecik alam tu nak wakil kedah. cayalah adik along neh..hehe~so, sekarang aku jadi trainer dia la. dok kene train die untuk wat gaya. alang-alang dah sampai perigkat ni , aku mesti la nak die menang kan. buktikan sket dik...ko tu bukan stakat pandai cakap je..sume pun ko boley wat. kan3~

peace no war bebeh

pasni kalau aku nak tengok orang-orang kat opis tu nak melepas rindu, kene p tunggu depan opis la. tunggu dorang kuar time habis opis. haha~tengok curi2 lepaskan rindu dari jauh. haha~cam desperate gila kan. tapi apa leh wat, nak nek opis dah malu sebab dah xde alasan. lain la kalau dorang ajak p lepak sana, memang kau xpikir panjang la. kalau tengah tido pun aku sanggup bangun ni. xpayah mandi, buang je taik mata terus p opis. hahaha~nak tunjuk kesungguhan aku yang aku ni sangat utamakan dorang...hahahahhahahha

dorang ni punya la perangai gila2 sampaikan aku tengok
pic dorang pun aku dah ley gelak2.haha







3 comments:

Anonymous said...

yooolaaaahhhhh....
opis ne tu ea??? mst bes kan????
happening o headpening???? huhuhuhu

azmatun said...

mmmmmm...
xaci la... pic akak xder pn...sedey...

azira said...

ahahahaha~
kak..xpayah la majok..nt saya masukkan sume pic dalam ni ea...hehehehe
2 2 la..headpening dulu baru happening....heheh

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea