Wednesday, 24 August 2011

bangga ke jadi 'gay'??

Posted by azira rahman at 22:42
salam
aku rasa semua orang dah sedia maklumkan yang 'gay' tu dikecam ramai, salah di sisi agama dan undang-undang. tapi kenapa ada lagi segelintir manusia yang dengan bangganya mengaku yang dia tu gay? masyaALLAH. apa la nak jadi dengan umat sekarang. mungkin inilah tandanya kiamat semakin hampir kan, buat dosa terang-terangan dan bangga dengan dosa yang dibuat.

tadi aku dikejutkan dengan pengakuan gay kawan aku. ok KAWAN aku sendiri. actually dah lama aku perasan yang die ni macam serong sikit. yela, kat pesbuk tu friends die semua kaum sejenis and profile picture dorang semua tak berbaju and ada yang lucah. ewww...aku dah lama remove die ni, yela..geli kot.

pengakuan tu die buat kat kawan aku jugak, hajar..sebab hajar tanya die. and yang mengejutkannya. dia mengaku. aku geleng kepala bila tau. herm, ni ke effectnya sekolah lelaki semua? tak ada pendedahan kepada kaum perempuan? 

ni pengakuan die. nama beliau terpaksa di blur kan. tak baik aibkan orang kan

sekarang ni aku dapat berharap die kembali ke pangkal jalan. biar die sedar apa yang die buat tu salah. aku dengar cerita dari adik aku yang die ada post video gay kat facebook die. nasib baik aku dah remove die awal-awal. kalau tak mesti mata aku semak bila mende tu naik kat wall aku kan.

4 comments:

tienz said...

ni nk kna tgk kat wall haja ni...geram lak kna ttp mukaorang 2...hihi

tienz said...
This comment has been removed by the author.
tienz said...

omg da jumpa...brani gle haja tanye dak 2..haha

azira said...

hahaha...amboih...semangat ni carik..
btw ank kenai ke?
ank tengok kat mana sbb aku dah remove die..
kat hajar ea?

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea