Sunday, 14 August 2011

happy birthday nursyazana

Posted by azira rahman at 01:07
happy birthday to you, 
happy birthday to you,
happy birthday to syazana syahnaz
happy birthday to you

harini, 14 ogos, genapla 23 tahun umur kawan aku neh. nursyazana syahnaz bte ghazalee. wohoott ko da tua la makcik. hehe. kite dah jauh, dah xleh nak bergomol2 cam dulu la. tapi ingat, ko sentiasa bff aku tau. hehe

malam mapan wif bff
aku-syud-syaz
apa yang aku suka pasal syaz?
aku suka satu perangai syaz ni. die sentiasa berperasangka baik kat orang. sentiasa la. xpenah lagi la aku tengok die pikir xelok pasal orang. yang sentiasa pikir buruk pasal orang tu aku la. haha. orang buat jahat kat die pun die still pikir yang baik2 je. syaz..syaz..sebab tu la aku suka kawan dengan ko.

macam mana aku kenal syaz?
ok, mula2 aku kenal syaz bukan dengan cara elok. hehe. biasa la, aku kan. act dulu aku kawan dengan tien since kami rumet. pastu tah macam mana syaz pun kawan dengan tien lak. aku ni pulak jenis yang kedekut kawan. tamau share la maksudnya. so, aku xsuka la dengan syaz ni. hehe. keji je kan pangai. lama2 syaz still kawan dengan kami, tapi aku xkawan dengan die sangat la. sampai la kami join im and da geng. time tu baru agak2 nak rapat dengan die sebab kami selalu makan , lepak same2. pastu 1 insiden lagi yang membuatkan aku betul2 terharu. time kat sandakan xsalah aku. tinggal die sorang je yang protect aku. syaz..sedih lak bile pikir mende tu tau. tq ea syaz,

kenangan yang tak boleh dilupakan?
herm kenangan, mestila time kami excident haritu. hehe. sedih sebab aku wat die patah bahu die. sori, aku betul2 xsengaja. aku cuai time tu. aku rosakkan badan ko, aku rosakkan moto ko. herm tapi aku rasa tu kenangan yang aku xleh lupa sampai bila2 la. sebab ijat kot. hahaha. aku rasa die xperlu la ikot kite jatuh kan, kurang2 ada gak orang nak tolong kite. ni x, die p ikot jatuh skali pulak. haha..ijat..ijat..aku ingat lagi tau, aku jerit panggil nama ko time kite nak jatuh tu. ngeri pulak rasa. ko..tengok bonjol kat bahu ko ingat aku tau. hehe

sape syaz kat aku?
die kawan baik aku, roomate aku, penyimpan rahsia2 aku, orang yang sentiasa tolong aku, geng karas aku bab kata along. hehe~haa.last die kakak aku. hehehe

cam kembar x?ke cam badut? sebab pakai baju same...hehe

ucapan untuk birthday girl
syaz, semoga ko berjaya aply volunteer tu, berjaya sambung master. pastu aku harap ko bahagia dengan incik wandi ko tu. yela, aku doakan jodoh ko dengan die ea. nt kawin supot tiket flight aku ea, aku cop nk jadi pengapit. hehe. pastu aku nak kite kawan sampai bila, ko jangan lak wat2 lupa aku nanti. ingat semua kenangan kita, hehe yang ko p teman aku nangis kat tanjung aru tu. haha~childish gile kan..tq ea sas 4 every single things.

time sem 1, nak p mana aku dah lupa

entry ni khas untuk kawan baik aku.
NURSYAZANA SYAHNAZ BTE GHAZALEE
i lap u lebih la...

4 comments:

Anonymous said...

me too!!!!hehehe..geng eksiden

lyaillya said...

sweet...hehehehe

azira said...

ejat: hahaha~suke ea ko...

ilya: saje wat tacing2 sket time besday die..hehe

tienz said...

entry birthday yang seday la xira...huhu :)

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea