Friday, 19 August 2011

majlis berbuka puasa perhilitan kedah

Posted by azira rahman at 00:36
owyeahh..
alhamdulillah. hehe. itu yang sebetulnya.
aku baru je sampai rumah dalam pukul 11 tadi. so, sekarang kerja aku sambung main empires & allies, snooker and cafe world. vah vah..makin bertambah pulak kan game yang aku main. ni yang bagus, sebab aku tak ada la buang masa yang dianggap emas ni kan. hehe

oke. story pasal majlis berbuka puasa Jabatan Perhilitan Kedah tadi. best ok. sampai je aku jadi malu-malu, dengan en mail pergi drop kami bawah khemah. gila VVIP. haha.weh..seriously aku rasa malu ni tadi. tak tau kenapa. jalan tak tengok kehadapan dah pandang bawah je. haha. totally not me la. pastu dah lama-lama sikit, dah start adapt. mula la gelak kuat-kuat. haha. sekejap sangat kot. 

makan?
wah..aku rasa since aku berpuasa ni, ni la first time aku makan banyak. macam-macam ada. ko nak apa?cakap je. satay? kuih-muih? nasi? kuih raya? rambutan? naa... banyak la tu bagi aku. and, aku makan semua yang ada kat situ. walaupun aku amek sikit-sikit. haha. pandaikan aku hargai makanan...

 firdaus mula-mula amek makanan nak berbuka pesan kat aku

"along, hang makan banyak sikit"

haha...tak perlu dipesan la. aku memang makan banyak kot. 
time moreh aku makan lagi. die dah start tekejut.

"along, dah-dah la tu makan.."

hahaha...pulak dah...tadi iya-iya suruh aku makan banyak. aku makan la banyak-banyak. sekali tekejut tengok aku makan banyak suruh aku stop pulekk. haa..baru tau...cuma air je. aku pun tak tau kenapa aku tak boleh nak minum banyak-banyak. senang sangat perut aku ni nak kembung. 






ps: "azira, kalau time tu hang menganggur lagi, meh la join kami family day"
      amboi puan.......hahaha~insyaALLAH

1 comments:

Anonymous said...

aaaaaaaaazuura...hehe.

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea