Thursday, 18 August 2011

mari lihat azira menembak

Posted by azira rahman at 16:03
aku pernah menembak guna shotgun. haa..ada percaya? actually dah lama dah aku pergi kursus menembak ni. ujung bulan tujuh haritu. buat kat padang sasar apa tah kat perlis tu. haha. punya la dah expired cerita ni sampai aku pun dah lupa nama tempat tu. best weh. mula-mula dengar bunyi tembakan tu terhencut-hencut bahu aku terkejut punya pasal. haha. pas dah lama-lama, telinga pun dah boleh adapt, ok la.

ni team aku
 nampak x aku?aku dok ujungggg sekali. padan la dengan tembak angin tu. bak kata unit pengurusan. tembak halau. haha~weii ada function gak tembak halau tu.

ni close up sket detik-detik aku nak start menembak. hoi...berat trok shotgun ni. aku rasa M16  xde la seberat ni. gegar2 ni tangan aku nak mengendong mende alah ni.hehe. jom2 usha gamba lak. bak kata omputih "picture describe a thousand word". 

masa mula-mula angkat shotgun tu. makaiii berat gilos
tengah carik posisi, selesakan badan dengan shotgun tu. tenang......
oke..pic ni aku xsure aku baru lepas tembak ke apa. btw, ada gaya x sebagai penembak pro?
dorang bagi 5 bijik peluru sorang. sasaran dalam 3 je. tu pun aku xdapat jatuhkan. buat malu je kan. haha. xpa2..percubaan pertama. pasni kalau aku menembak lagi sure jatuh semua. kalau die bagi 5 biji peluru, 6 sasaran aku jatuhkan. hahah~punya hebat.

oh yea. nak bgtau, aku jadi mc time tu. wahh first time since aku hidop, selama 22 tahun ni aku jadi mc. caya la zira. terima kasih la kat ejat, sebab die banyak ajar aku cara nak jadi mc. yela, even aku beginner, aku tamau la diperlecehkan. wah..ayat. aku nak gak buat perfect. aku belaja 2 hari dow nk jadi mc. punya la bersungguh-sungguh.

hai.saya azira. saya jadi mc.
so pasni sapa-sapa nak saya jadi mc contact pa saya ya. waaakakaka...perasan suda





ps: japlagi ada majlis berbuka puasa. nom nom. makan banyak2...

0 comments:

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea