Wednesday, 24 August 2011

megan fox's tatoos

Posted by azira rahman at 15:13
ok harini kita bercerita pasal tato-tato yang ada kat badan megan fox yang hot ni. saya ni just nak share ye, tak bermaksud saya suke tato tau and saya tak pernah bertato lansung k. ala, setakat tato yang kat pembalut chewing gum tu penah la..trend kot dulu. hehe

1. "And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music."
betul-betul kat rusuk sebelah kanan die.


2. 'brian'
ehem..tempat sulit


 3. "We will all laugh at gilded butterflies."
kat belakang badan beliau


4. 'marilyn monroe picture'
kat lengan sebelah kanan


5. 'there
once was
a little
girl who
never knew
love until
a boy
broke her
HEART'
rusuk sebelah kanan


6. 'moon and star'
kat right ankle


7. chinese symbol 'strength'
below her hair line


8. lambang 'ying yang'
kat left wrist


nah banyak gila kan. aku tertanya-tanya la. tak sakit ke buat banyak-banyak tu? yela..setahu aku kan, tato ni sakit. herm, maybe die minat sangat kot. 

ok la, thats all for now. muslim please no tato ye, tak sah solat tu nanti. tau kan.....

3 comments:

Bally Da Shoe said...

bnyak btol tato bini aku nih...ishk2~

azira said...

la...bini ank ke?hahahah~
cun nooo....

arein said...

pergh . bykkan . eeii.

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea