Monday, 15 August 2011

moooooddy

Posted by azira rahman at 01:22
hai belog,
harini mood saye kurang elok la. tak tau la tak kena kat mana, tapi yang pasti harini saya sangat senang marah. even mende sekecik-kecik alam pun boleh mendatangkan kemarahan. (-.-') maybe saye tak cukup tidor kot. hehe. harini saya tido lebih kurang 5 jam je. sedih..saya kene tido 8 jam baru la puas. ni dah tak puas cukup tido mula la nak meragam. eheh macam baby pulak kan.

malam ni pulak saya rasa sunyiii sangat. sunyii sangat-sangat. pastu suddenly rasa macam sedih pulak. pelik kan. malam ni saya tak ada teman mesej. so saya sorang-sorang la sekarang. sampaikan nak main game pun dah tak ada mood ni. herm.

saya rindu kat die. rindu nak die layan saya mesra-mesra macam selalu. saya suka macam tu. rasa dihargai, rasa macam diperlukan. even tak la sangat diperlukan, tapi kehadiran saya boleh membawa senyuman, keceriaan kat die. saya nak camtu, saya nak jadi penyebab senyuman die. tapi...tapi...die macam tak kesah je dengan kewujudan saye sekarang. sob3~apa boleh buat.

haa..mungkin lagi satu penyebab saya bad mood sebab saya tak dapat nasi kerabu..kot. yela, saya dah ngidam nasi kerabu tu lama sangat dah. rindunye nak makan nasi kerabu yang jadi menu wajib time berbuka kat sabah nun. see sabah yang seberang laut cina selatan pun ada nasi kerabu, tak kan la kedah tak ada nasi kerabu kan. this is totally unfair!!nak nasi kerabu....haa abang hanip suggest nasi kerabu kat sungai petani. tapi.....sungai petani? (-.-')..tak ada tempat yang lagi jauh ke abang oii?hehe. area alor star pun saya malas nak jalan, ni pulak sungai petani. kalau saya ada teman lain la. hehe.

ok la belog, saye tak ada mood ni nak taip panjang-panjang. tunggu dapat nasi kerabu baru saya tulis panjang lebar.....



ps: saya rindu beliau, beliau dan SABAH.

2 comments:

Anonymous said...

azira...rilek ek...sabar....nnti klu kite jumpe aku blanje ko nasi kerabu..huhuh..okey?

azira said...

hahaha~comel je ko ni kan jat...huuu
sebab tu la aku sayangggggggg ko sesangat...hehe
ingat ea janji ko tu...

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea