Tuesday, 23 August 2011

ok la...........

Posted by azira rahman at 11:40
ok la kan wajah baru blog aku ni. aku tukar tulisan, tukar warna. tapi yang tak bestnye, aku punya header terlalu simple. yelakan, dah terbiasa dengan header yang meriah bagai tu kan. sekali dapat header yang sedikit matang dah rasa tak best. hehe. takpe, takpe malam ni mulakan sesi mengedit gambo untuk buat header blog. oyeh

sekarang....rasanya aku perlu mandi kot. hee belum mandi lagi. pastu pergi amek baby. pastu pergi OPIS. hee~highlight yang itu. sebab saya CINTA kan OPIS tu. hehe. excited plus rasa macam malu juge sebab dah lama tak pergi sana kan.

oke. kene mandi. babai

0 comments:

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea