Sunday, 28 August 2011

selamat hari raya

Posted by azira rahman at 00:43
harini dah 28 ramadhan. insyaALLAH esok hari last kita berpuasa. insyaALLAH. sedih pulak dah nak habis ramadhan ni kan. best tau bulan ni. buat amal dapat berlipat kali ganda ganjaran pahala tu. bulan len mana la nak dapat. bulan ni je.

aku ada bagitau sebelum ni yang aku akan raya kat kampung tahun ni kan. di sebabkan rumah nenek aku tu kat kawasan bukit and sudah tentu la line internet tak boleh blah diharap, confirm la aku takkan dapat online untuk wish selamat hari raya kat korang kan.

so, aku ingat nak wish siap-siap la kat rakan-rakan blogger aku ni. aku nak ucapkan selamat hari raya kat sapa-sapa yang mengenali diri aku neh. mintak maaf banyak-banyak if ada kesalahan, mana tau ada terasa apa-apa dengan aku ke. mungkin apa yang aku tulis dalam entry aku ni buat korang terasa kan.

insyaALLAH raya ke2 aku dah balik rumah balik dah. so, sape-sape nak datang rumah tu moh le ye..rumah aku sentiasa terbuka untuk korang. hehehe. erm, lagipun tahun ni raya special sikit sebab aku dengan adik-adik aku buat sendiri semua kuih raya ni. haa~*bangga

esok nak balik kampung, tapi baju apa pun tak kemas lagi. dengan rumah yang huru-haranya macam tongkang pecah. takpa la, esok niat nak bangun awal, kemas rumah and kemas baju. ceee~baek punya niat kan. tengok je la pukul berapa aku bangun esok. hehe~~~

3 comments:

Anonymous said...

insya allah zira...selamat hari raye =)
GPD!!

azira said...

anon sape kah kau?huhu
neway selamat hari raya untuk anda....

Anonymous said...

azira....aku le..geng eksiden,.,sampai ati melupakan aku..huhu

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea