Saturday, 13 August 2011

self confident

Posted by azira rahman at 23:56
sekarang ni aku rasa aku hidop time malam je tau. haha. sebab siang hari aku tido. tah la, xtau macam mana nak ubah. dulu time kerja, malam bukan men awal lagi tido. pukul 10 tu kira dah lewat sangat dah. tapi sekarang...haa selagi aku xforce tido memang aku xkan tido punya. pernah sekali tu, aku buat apa xsure tapi tengok2 dah pukul 4 pagi. OMG satlagi pukul 5 nak bangun sahur lak. terus kau tutup laptop, force tido. haa sampai camtu sekali.

tapi bangun xpayah tanya la ea pukul berapa. pandai2 sendiri la kire pukul berapa aku bangun. hehe. aku kalau tido wajib cukup 8 jam. hehe. lebih xpe, tapi xleh kurang. tapikan..kenapa mata aku still lebam?padahal aku sangat menjaga waktu tido aku ni. aku akan tido bagi cukup 8 jam gak cane pun. tapi lebam ni..xsantek, macam mata panda dah ni..

ok. ni panda sebenar. tengok mata beliau tu..
mata panda
dah la aku neh kelam xcerah, mata pulak jadi spesis panda. xsantik la, xsexy la *erk ade kaitan ke?hehe. tengok la, aku dah kerja nanti. aku p buat treatment bagi hilang panda kat mata aku neh. nak beli produk2 yang sedia ada kat psaran tu aku lak yang xconfident. sebab aku tengok kawan-kawan aku pakai xde effect pun. hitam camtu gak mata dorang tu.

kadang-kadang, mende simple camni la buat ak hilang keyakinan diri. yelakan, aku xpandai dressup, xcantik, mata pulak lebam. kat mana je la kebihan aku ada kan. grr~sudah2, xleh bersungut. dosa tu. aku bersyukur dengan segala apa yang allah bagi kat aku, just aku xde keyakinan diri dengan diri aku sekarang. 

0 comments:

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea