Monday, 22 August 2011

update tanpa idea

Posted by azira rahman at 14:14
hai
aku nak update belog tanpa ada apa-apa idea. boleh tak.? actually aku tengah tunggu masa nak amek adik aku, and hantar makanan kat adik aku. nggee~bulan-bulan puasa pun kena hantar makanan. tu la, dah tau awal-awal diri tu peot, tamau bawak balik makanan banyak-banyak ke hostel tu. sekarang, aku jugak kena berpanas hantar. tak apa..tak apa..along korang mood baik punya harini. so, takada marah-marah or masam muka. hehe. 

haa...aku dah siapkan kerja yang cik lah bagi. alhamdulillah. lega ni. so, esok aku akan pergi opis la hantar. wee~ini la yang aku tunggu sangat-sangat ni. sebab aku rindu gile kat dorang semua. semua-semua la. rasa macam lama sangat dah tak jumpa. tu la, selalu sangat aku menempek kat opis tu sampai kan baru 4 hari tak jumpa dah rasa lama gila. ok, over. haha..

baju raya pun dalam proses pembikinan. ibu baru je gunting kain tadi. time ibu tengah mengukur badan aku tu, sambil-sambil tu aku tengok la ukuran badan aku. waahh ada perbezaan la dengan yang tahun lepas punya. mean aku dah kurus la ni. hehe~syok seketika. nak je balik kampung nanti, makcik-makcik aku puji aku dah kurus. haha~plus dah santek..nggeee~

oke la..mau bersiap dulu. btw, aku ada jumpa satu katalog giorgino saintino. perghh..kasut-kasut dalam tu memang mencabar keimanan aku la. santekkkk gila. geram je aku tengok. harga pun berpatutan la. nasib baik la aku dah beli kasut raya tau. tak pa,takpa..habuan kerja nanti. hehe

ok chow

0 comments:

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea