Friday, 12 August 2011

what i do now

Posted by azira rahman at 17:54
ok. aku ketinggalan. sangat ketinggalan zaman, aku baru tau ada new version untuk  posting ni, haha, jakun gila kan. orang lain bukan main dah lama, naik bosan dah dengan posting camni. aku je baru nak berseronok. haha. tq la kat adik aku sebab sedarkan aku yang aku ni dah sangat ketinggalan..haha

aku buta it..sob3~


sekarang ni aku dok gila main game empires & allies. first aku nampak ni sanchez yang main, pastu die punya empayar makin besar. haha~sampai kan aku pun ikot join main ni. haha. so sekarang aku dah level 8, stuck xleh nak men sebab xde energy. semalam pulak aku start men balik mafia war, wahh lama gila xmain. semua baru ni. yang xbestnye, baru cakap nak start men dah kene ice dgn mae..isk2..

0 comments:

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea