Saturday, 10 September 2011

$19 902 580 899

Posted by azira rahman at 00:15


hasil aku main mafia war. ni baru yang new york je. tak masuk tempat lain lagi.
*kalau lah duit aku dalam real life pun banyak macam ni. memang full time aku shopping je la kerjanya.
kepala ni dah terbayang-bayang dah apa aku nak beli, kereta macam mana, rumah design sendiri. perghhh

2 comments:

alexa yussida said...

bak sini ar sket :p tak pernah main game nih..

azira said...

haha~xbernilai pun awak...
maen la..best la jugak bg orang yang tade kerja cam saya neh....

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea