Monday, 26 September 2011

aku nak cerita jugak!

Posted by azira rahman at 14:45


ilham, mira, aku and ija


hari ahad lepas, ala xpayah dok pikir panjang-panjang. semalam la tu. konvo adik aku kat usm. jumpa la ramai kawan-kawan die. ramai jugak la yang aku tak pernah tengok. mean tak pernah tengok kat real life. tengok gambar je buat apa, tak best. dapat jumpe ilham..

ilham ni nama die aku dengar since aku sekolah menegah lagi. sikit sikit ilham, silit sikit ilham. mekni la punya kerja ni. haha, kawan baik die la katakan. aku tolong layankan aje. pastu bila dah masuk matrik, dengar lagi nama ilham ni. tapi kali ni dari adik aku. ye, dorang 1 university. kahkah, kecik je dunia ni.

semalam 25 september, aku dah nampak ilham ni secara life setelah mendengar nama die hampir 10 tahun. naa...punya lama kan. ilham ni kecik je. besar 3 inch dari mimi kot. hahahahah. comel and aku baru pasan yang gambar die semua tak tunjuk pipi kiri die. tak suke show pipi kiri dia katanya. sebab? aku pun tak tau..kenatanya tuan badan la..





4 comments:

meknie said...

hahaha toek punya kawan! ya ilham liyana kawan baik saya masa sekolah rendah! ;)

azira said...

hahaha....yeye. taksah dok ulang...aku dah dengar benda tu dah 10 tahun dah...hahaha

meknie said...

hahaha apakah perasaan dpt jumpa org yg selalu disebut2 selama ini??

azira said...

tekejut. hahahah
sebab lain dari yang selalu dibayang

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea