Tuesday, 27 September 2011

aku tak ready lagi....

Posted by azira rahman at 09:52

mungkin lagi seminggu or dua minggu lagi ibu dengan abah akan bertolak ke tanah suci. tarikh tak dapat lagi, so tak dapat nak bagitau dengan tepat la. sedih? ofcourse la. aku mana pernah urus semua ni sendiri-sendiri. tah macam mana aku nak lalui semua ni nanti.

dah la semalam paip pecah rosak. tak sure apa perkataan yang sesuai untuk describe air yang keluar dari saluran yang bukan saluran sebetulnya. terus kejut ibu, tanya kenapa. ye, sekarang aku boleh la nak kejut ibu. nak panggil abah. suruh buat tu, suruh buat ni. nanti dorang dah jauh sapa la aku nak mintak tolong.




serius sedih.

5 comments:

im said...

mintak tlg saye la....

meknie said...

aauuwww so shuwett ada orang nak tolong. ^____^
im here always with you *heart*

azira said...

im: so swit la u ni.....tapi u jauh....

mekni: tq heart. wah..tapi hang tu pandai ke batulkan paip?

meknie said...

hahaha aku tlg panggilkan pomen utk ank ok?

azira said...

haha..ok la tu..
pomen mana la hang nk import tu?

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea