Sunday, 4 September 2011

bila dah lama tak keluar shopping, ini la yang jadi *sigh

Posted by azira rahman at 20:39
lama kan aku tak mencapap kat blog sendiri. hehe

haa..last entry iye-iye je kan aku cakap nak update pasal kegilaan family aku. tapi tak sempat pulak, sebab aku malas, penat, letih. sob3. alasan je banyak kan. actually semalam aku ada reunion sekolah. so setengah hari jugak la kat sana. dah lama aku tak berdiri lama, sekali kena berdiri lama terus lenguh-lenguh kaki. ok stop. pasal reunion tu aku update nanti ye.

semalam kawan baik aku tidoq umah. weee~happy. lama sangat die tak tidoq rumah aku. dah 5 tahun la lebih kurang. miss her so much la. sembang-sembang semua hal, bergosip. haha wajib tu. tapi tadi die dah baik. tapi sempat jugak la aku bawak die jalan area alor setar ni. bawak die p pacific je pun. haha. sebab sana ada pc fair. naa punya banyak duit habis kat sana. 

mula-mula pergi elianto. teka apa aku beli? haa~jeng jeng jeng..

foundation & bedak

haha. sedikit bangga sebab ni first alat makeup aku. sebelum ni pakai bedak baby je. ni la baru belajar nak pakai foundation bagai. tapi..tapi..macam mana nak pakai ni?

lepas tu jalan-jalan pergi pc fair. naah amek kau.,punya banyak aku borong. cooler pad, mouse dengan  mp3 wireless fm modulator dengan earphone untuk adik kecik aku. die salam tangan aku ni sebab dapat hadiah tu. betuah punya budak. hehe

semua merah. jangan tanya kenapa. hee

and..lastly, tshirt merah

ow aku nampak nipis disini

aku berazam nak update pasal reunion dengan pasal kegilaan family aku. ya! saya berazam. 
haha..azam tu nak berkobar je kan. insyaALLAH malam ni aku update ye

6 comments:

meknie said...

serious pic last mcm org laki yg try baju tu...hahaha dh la td tgk pic tadika ank pn mcm laki! tehehehe jgn mare~~ ;p

azira said...

aah...baru pasan...xdak breast..omg badan aku!!!!hahahah....

meknie said...

hahahaha kerempeng! xlaa aku rasa terlindung balik tgn hahaha

azira said...

kene penyek dengan tangan ea?hahahahah

CK said...

sengal la bu! aku teringat ape yg syaz ckp dlu tu...haha, kene kutip2, kumpul2, baru dpt nmpak ***** ko! hahahaha...

azira said...

haha~statement mila tu
sengal je kan dorang tu
cian kat aku yang suci murni ni

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea