Friday, 9 September 2011

girls day out

Posted by azira rahman at 20:57
 perhatian: entry ini penuh dengan gambar dan super panjang

my sista: atiqa, amira, afiza, azren

entry di mula kan dengan gambar adik-adik aku. adik-adik aku semua single ok. sila mengorat. hehe. *takda kaitan dengan tajuk entry. 

harini, first time kami adik beradik pergi lunch sesame without our parent. haa, first time tu. penuh satu kereta viva ibu aku.yes u all, adik beradik aku semua gugurl. sebelum ni ada jugak teringin nak keluar adik beradik macm ni. . huhu tapi sebab aku tak cekap driving lagi and ibu pun tak harap aku drive, terpaksa la postponed sampai la harini........

destination kami : pizza hut
pukul 12 semua kelamkabut siap plus excited nak keluar. hehe. mula-mula kena la pergi amek kami punya atm bergerak aka tukang belanja kami. afiza. sebab die tak balik minggu ni, so kena la pergi amek die kat hostel beliau tu.

adik-adik aku yang single mingel

sampai je terus rasa cam awkward gila. sebabnye, pizza tu tersangat lah lengang. and aku rasa kalau jarum jatuh pun boleh dengar bunyi. *ok, terover pulak. tapi serious lengang la. tak macam kat pizza one borneo. punya la penuh orang. kami masuk je dalam tu dengar suara kami je dok bercakap. semua pun spesis riuh bercakap, apa boley buat. haruslah bising kan....

adik kecik aku la paling excited

adik no 2, tapi cama dik bongsu je. sebab kecik -___-'

yaww sama dow muka kami. ni adik no 4

pompuan ni adik no 3 aka tukang belanja. sangattt kurus.huhu

ya. sangat excited kan. nasib baik comel


kami oder set 4. padan la kan, kami pun 5 orang je and semua pun jenis tak kuat makan except 2 adik aku yang last. makan kuat betul, bela hantu raya ke apa dorang neh?? makan sokmo lebih dari akak-akak dorang. meal yang kami order tu 2 regular pizza, 4 soup, air, dgn garlic stick.

garlic stick

mushroom soup

erk..tisu, tapi bukan untuk dimakan.

hawaiian chicken

tomyam seafood. harus ada if aku ada.haha

seperti yang dijangka kami tak habis pun makan. yang habis tu garlic stick je. tu pun sebab sikit je. yang laen semua hampeh. siap bawak balik untuk ibu dengan abah lagi *tamau membazir, membazir tu amalan syaitonnn. 

best gile tau tadi. rasa macam aku dah dapat berdikari untuk jaga adik-adik aku. haha. kirenye adik-adik aku takkan mati kelaparan la walaupun aku ni tak pandai masak. hee thats the point la. lepas ni kami akan selalu keluar sama-sama lagi. tunggu baby habis UPSR die, tinggal next week je lagi. pastu enjoice!!!

esok pulak hari aku bersama BFF aku, mia. aku tugaskan die yang plan esok punya acara. aku cakap kat die aku tak kesah mana die nak bawak aku. haha. lepas ni mesti dah jarang dapat keluar sebab die study and aku nanti kena jadi babysitter..sob3~





3 comments:

Queen M said...

vavis..beliau bukan tukang belanja..guna duet anah lebey kot! grrr >.<

dhiyalova said...

menarik lah baju cik mimi =D

azira said...

mimi cakap die rasa cam berbogel.hahaha

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea