Saturday, 10 September 2011

jersy murah and best!

Posted by azira rahman at 23:49
sape berminat nak beli jersy yang murah tapi berkualiti?
haa..meh aku tolong promote ea. tengok pesbuk encik Ghaffar Danial. ko pilih je ko nak jersy team mana. macam-macam ada, and semua latest tau. harga pun berpatutan. aku terjumpa die jual sebab naik kat news feed aku. terus aku interested and order untuk im. pos terus ke rumah im. 

aku bank in hari jumaat and amazingly hari sabtu dah dapat. aku pun pelik. huhu. encik Ghaffar ni cakap, kalau size yang kite nak tapi tade stock boley oder, hujung bulan dapat. senang kan. so sekarang aku just tunggu saiz s untuk baju yang sama aku beli untuk im. well~~

aku suruh im mms gambo die pakai jersy ni. saiz M and muat padan elok je die pakai kan.


ni gambar aku cilok dari facebook encik Ghaffar.

baik kan aku ni, belikan jersy team favorite im. lagipun sebab santek, tak teragak-agak dah, terus je beli. hehe. nasib baik tade saiz s, kalo tak meme' aku rembat gak sehelai untuk aku. 







*aku ada jumpe jersy LIVERPOOL standard chartered warna putih, cambest je. so dah tatau either nak amek same dengan im atau amek warna putih ni. herm -___-'


0 comments:

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea