Friday, 16 September 2011

perarakan hari malaysia KEDAH

Posted by azira rahman at 20:51

harini 16 september. and as we all know, harini adalah hari malaysia atau dengan kata lain hari pembentukan malaysia (penggabungan sabah & sarawak dengan semenanjung malaysia). first time aku join event macam ni. sebabnye kakek ajak aku pergi sangat-sangat and sebab nak tengok abah berarak. 

aku taknak cakap banyak. jom tengok gambar je la ye.

band kolej sultan abdul hamid

band sekolah sultanah asma

man in a red circle is my handsome dad

perarakan basikal 'tua'

erk ni basikal sarkas kan...

vespa~erm love it

barisan kereta produa, specific lagi..viva

motor (xtau nak describe apa..hehe)

ferrari wa cakap lu

ada kereta go cart jugak tu

walaupun aku terlambat untuk pergi gotong royong jamuan raya perhilitan, still aku rasa best and berpuas ati sebab dapat tengok perarakan tu.

0 comments:

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea