Monday, 12 September 2011

saya rindu nak belajar lagi

Posted by azira rahman at 17:39

aku yang tade kerja ni, bangun pagi je (pagi la sangat kan) terus bukak laptop. tengok pesbuk la apa lagi kan. bajet banyak notification je kan. lepastu mandi, lepas mandi mengadap balik laptop ni. main mafia war, blogging, download movie. aku sangat bosan dengan lifestyle aku neh!!!

aku nak kerja la. takpun ada something yang aku boleh buat selain dari rutin harian aku ni. pergi berkelah ke, melancong ke, main game ke. kalau aku kat kota kinabalu sure panjang je kaki aku ni melangkah kan. as usual la, moto kan ade. so merata la dapat aku jalan. pergi one borneo la, pergi pantai layan blues la. macam-macam aku boleh buat.

sekarang ni aku rindu nak belajar. naa amek kau, dulu-dulu time boleh belajar tamau belajar rajin-rajin. sekarang dah habis study tergedik-gedik nak study balik. siyez rindu nak bangun pagi, siap-siap ala kadar terus pergi kelas. wallaweh....pergi kelas dengan semangat berkobar-kobar nak belajar. tapi setengah jam dengar lecture dah start nak mengelamun -__-". hehe. bukan aku nak semua tu.......

one more yang aku sangat rindu time study dulu. time nak bukak sem. aku la paling excited beli barang time tu. semua pun aku nak beli baru. pensil, pen, pemadam, buku, liquid semua-semua alat tulis tu kalau boleh aku nak beli baru. tak lupa jugak, beg. naknak setiap sem kena beg baru, kalau tak tak semangat nak belajar. hehehe.

mahu alat tulis comel macam ni    


tapi sekarang aku dah tak study, so tak dapat nak shopping stationary lagi dah. kalau beli pun macam untuk sedekah kat adik-adik aku je kan. baik tak payah. nanti aku jelez. hehe. tape-tape tunggu time aku sambung master nanti. duit insyaALLAH dah banyak time tu. aku beli stationary mahal-mahal punye time tu. tapitapi......ada orang sambung master beli semua alat tulis baru yang comel-comel ke?


0 comments:

Post a Comment

 

AZIRA RAHMAN Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea